Reprezentanții Revolution Academy Alba – clasări pe podium la Cupa Armura de kickboxing

Reprezentanții Revolution Academy Alba au reușit rezultate notabile la “Cupa Armura”, competiție importantă la nivel național de kickboxing pentru amatori, al cărui invitat special a fost Ștefan Ciobanu – fostul luptător profesionist din K-1.

Întrecerea a avut loc la Bistrița, în Sala Polivalentă, reunind peste 150 de sportivi reprezentând 20 de cluburi din țară, la “Cupa Armura” luptând copii, juniori și seniori, în sistem piramidal.

ELIT

Sportivii din Cetatea Marii Uniri au urcat în trei rânduri pe podium, clasându-se de două ori pe prima poziție și o dată pe locul al doilea, un parcurs de apreciat, ținând cont de dificultatea întrecerii. Dar iată rezultatele înregistrate de competitorii de la Revolution Academy Alba:

*Ștefan Costea: locul întâi la categoria -75 kilograme, juniori, după o victorie la puncte și una prin abandonul adversarului;

*Cristian Marcu – locul întâi la categoria -60 kilograme, seniori, după un meci câștigat la puncte;

*Paul Tolas – locul doi la categoria -60 kilograme, juniori; cel mai bun parcurs, învingând la puncte doi competitori foarte experimentați și pierzând ultimul act, la puncte;

*Cătălin Bera – categoria -65 kilograme, juniori, a pierdut, la puncte, meciul împotriva unui adversar mult mai experimentat.

Practicanții de kickboxing de la Revolution Academy Alba au la activ în acest an mai multe participări la concursuri de profil din țară, pregătindu-se în acest mod de cel mai important eveniment din 2019, Campionatul European de kickboxing, la Baia Mare, de la finele acestei luni (21-26 octombrie).

Sunt foarte satisfăcut de parcursul competițional al elevilor mei, având în vedere că lucrăm împreună de puțin timp, 8-10 luni, și ne pregătim să reprezentăm România. Sper rezultatele realizate să îi determine pe tineri și pe iubitorii acestui sport să vină alături de noi”, a transmis antrenorul Alin Moldovan (Revolution Academy Alba).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...