Rămâi conectat

Ştirea zilei

Regulamentul de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba lulia, lansat în consultare publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, 8 februarie, Regulamentul de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba lulia a fost lansat în consultare publică.

Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba lulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba lulia.

Etapa de consultare a populației se desfășoară în perioada 08.02.2021 – 19.03.2021.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la proiectul de hotărâre menționat se pot depune în scris, cu specificarea articolelor din proiect sau regulament la care se referă, a datei trimiterii și datelor de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba lulia din str. Calea Moților, nr. 5A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 19.03.2021, ora. 16.00.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Alba lulia sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea