Recomandări privind depunerea dosarelor de concurs, la Curtea de Apel Alba Iulia. Precizări pentru cetățeni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Având în vedere situația epidemiologică curentă de la nivelul localității Alba Iulia în scopul prevenirii îmbolnăvirii cu COVID-19 și pentru reducerea riscurilor de infectare la care se expun candidații și angajații instanței în procedura depunerii dosarelor, Comisia de organizare stabilește următoarele măsuri și recomandări:

1. Plata taxei de participare se va realiza de principiu prin virament în contul indicat în anunț, nu este recomandată efectuarea plății la Casieria instanței.

USR - Alegeri parlamentare 2020

2. Se recomandă comunicarea dosarelor în original exclusiv prin Poștă sau Curier în condițiile în care accesul în sediul instanței este restricționat și limitat de numărul maxim de persoane admise în spațiile închise.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

3. Se recomandă ca informarea despre organizarea și desfășurarea concursului să se realizeze prin consultarea informațiilor disponibile la secțiunea Concursuri pe Portalul Curții de Apel Alba Iulia (accesibil la adresa http://portal.just.ro) iar pentru eventuale lămuriri suplimentare, candidații se pot adresa prin e-mail (Registratură ca-albaiulia@just.ro, Biroul de informare și relații publice cosmin.muntean@just.ro) sau telefon (Compartiment Resurse Umane tel 0258180293 tasta 4, Biroul de informare și relații publice tel 0746100207) și nu prin prezentare la sediul instanței.

NOTĂ Prezentele recomandări nu modifică dispozițiile prevăzute în Anunțul de organizare a concursului care rămân obligatorii pentru înscrierea și participarea tuturor candidaților la prezentul concurs. Respectarea lor asigură însă limitarea riscurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 pentru candidați și angajați.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419