Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Recomandări privind depunerea dosarelor de concurs, la Curtea de Apel Alba Iulia. Precizări pentru cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere situația epidemiologică curentă de la nivelul localității Alba Iulia în scopul prevenirii îmbolnăvirii cu COVID-19 și pentru reducerea riscurilor de infectare la care se expun candidații și angajații instanței în procedura depunerii dosarelor, Comisia de organizare stabilește următoarele măsuri și recomandări:

1. Plata taxei de participare se va realiza de principiu prin virament în contul indicat în anunț, nu este recomandată efectuarea plății la Casieria instanței.

2. Se recomandă comunicarea dosarelor în original exclusiv prin Poștă sau Curier în condițiile în care accesul în sediul instanței este restricționat și limitat de numărul maxim de persoane admise în spațiile închise.

3. Se recomandă ca informarea despre organizarea și desfășurarea concursului să se realizeze prin consultarea informațiilor disponibile la secțiunea Concursuri pe Portalul Curții de Apel Alba Iulia (accesibil la adresa http://portal.just.ro) iar pentru eventuale lămuriri suplimentare, candidații se pot adresa prin e-mail (Registratură [email protected], Biroul de informare și relații publice [email protected]) sau telefon (Compartiment Resurse Umane tel 0258180293 tasta 4, Biroul de informare și relații publice tel 0746100207) și nu prin prezentare la sediul instanței.

NOTĂ Prezentele recomandări nu modifică dispozițiile prevăzute în Anunțul de organizare a concursului care rămân obligatorii pentru înscrierea și participarea tuturor candidaților la prezentul concurs. Respectarea lor asigură însă limitarea riscurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 pentru candidați și angajați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea