Reacții în Liga a 4-a: Olimpia Aiud și Nicolae Linca Cergău susțin o întâlnire pentru momentul zero în fotbalul județean!

Ape învolburate în fotbalul județean după evenimentele petrecute în weekend, la meciul Olimpia Aiud – Viitorul Sântimbru. Adrian Hulea, președintele formației din Galtiu, a publicat o scrisoare deschisă adresată oficialilor din Liga a 4-a, acuzând problemele din arbitrajul din Alba. Ulterior a fost suspendat pentru 4 luni de Comisia de Disciplină a Asociației Județene Alba, iar demersului său s-a alăturat Olimpia Aiud și Nicolae Linca Cergău care susțin o întâlnire pentru momentul 0, Ioan Demeter exprimându-și punctul de vedere.

Clubul Sportiv “OLIMPIA” Aiud suștine orice demers spre binele FOTBALULUI. Suntem de acord cu o întâlnire, oricând și oriunde cu toți factorii implicați în fenomenul fotbalistic din județul nostru, pentru a discuta și a lua decizii în favoarea FOTBALULUI. Un moment 0, este benefic atât vis a vis de arbitraje, observatori, dar și vis a vis de modul de comportament al nostru, al conducătorilor (a se citi în toate cazurile, a nu se generaliza, vorbim doar despre o parte din aceste categorii). Greșeli facem toți, este omenește să greșim, doar că unii… și plătim, alții nu. Vis a vis de meciul de sâmbătă de pe Aiudel, putem afirma ca Horațiu Balea a prins o zi mai slabă, prin deciziile sale nemulțumind/dezavantajând pe rând, în anunite momente ale jocului, ambele formații. Ce aș mai putea spune? Deși îi plătesc de la 15 ani (luându-i de la juniori), procesul de selecție al arbitrilor, în funcție de comisiile orășenesti/municipale de arbitrii sunt prost facute. Dacă nu joci fotbal, măcar 8-10 ani nu ai cum sa arbitrezi. Referitor la președintii de cluburi, trebuie să învățăm să ne respectăm între noi… Asta dacă vrem să primim respect. Referitor la relația noastră (a președintilor) cu AJF Alba la adunările generale sau prin reprezentantul Ligii a 4-a în Biroul Județean trebuie să transmitem AJF Alba, că datorită nouă există AJF… Și nu invers, adică cluburile există datorită AJF. Cu stimă, Neluțu Demeter, președinte Olimpia Aiud!

„Susțin în totalitate momentul 0 în care a ajuns «sportul rege» al județului, fapt datorat deciziilor eronate dictate de către arbitrii slab pregătiți, care au ajuns să conducă jocurile oficiale într-o manieră jignitoare la adresa membrilor afiliați”, a transmis și Gheorghe Mărginean, președintele Nicolae Linca Cergău

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...