Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Reacția deputatului PSD Ioan Dîrzu, după criticile aduse de Florin Roman:”Demonstrează, încă o dată, că scandalul este modul prin care reușește să se manifeste atât în Parlament, cât și în județ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu, a trimis un drept la replică la criticile aduse de liberalul Florin Roman în conferința de presă de joi, în care acesta a spus că în Parlament, domnul Dîrzu este cea mai tăcută voce a județului Alba, în teritoriu este ca Pufi – latră doar când se știe în siguranță, apărat de cineva”.  Liderul PSD Alba consideră că Florin Roman este un om frustrat și spune că, prin declarațiile sale, ”a demonstrat, încă o dată, că scandalul este modul prin care reușește să se manifeste”.

”Am văzut astăzi un om frustrat, care la fel cum în Parlament a intrat în greva foamei între prânz și cină, fară să știe de fapt pentru ce protestează, a facut astăzi o declarație stupefiantă care demonstrează încă o dată, că scandalul este modul prin care reușește să se manifeste atât în Parlamentul României cât și în județul Alba. Frustrarea așa cum este definită în literatura de specialitate este acea „suferință psihică rezultată din privarea unei satisfacții vitale, resimțită de individ ca un obstacol sau ca o interdicție” .Frustrarea este sinonim parțial pentru furie și suferință, iar în cazul domnului Roman furia și ura sunt sentimente cu care se hrănește zilnic.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citiți și VIDEO/ Florin Roman: ”În Parlament, domnul Dîrzu este cea mai tăcută voce a județului Alba, în teritoriu este ca Pufi – latră doar când se știe în siguranță, apărat de cineva”

Dânsul se pricepe la toate , și la fel fel cum a ”rezolvat „ problema cu autostrada , acum se pricepe foarte bine și la programul PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală), un program creat și dezvoltat de PSD.

În ce privește Centenarul Marii Uniri, am avut recent o declarație politică rostită în plenul Camerei Deputaților, prin care le-am solicitat tuturor membrilor Parlamentului României să fie uniți în jurul acestui moment unic. I-am rugat, implicit și pe domnul deputat Florin Roman, să îngropăm securea războiului politic dus pe seama acestui eveniment. Am îndemnat la un comportament constructiv, aplicat și care să sprijine activitățile din 2018.

Citiți și VIDEO/ Florin Roman: ”Dîrzu își pierde timpul pe la unele instituții, preocupat să puna la dispoziția candidaților subiecte, gurile rele spun că și contra-cost…”

Tot referitor la tema Centenarului, trebuie să spunem adevărul: 18,8 mil. lei s-au alocat pentru Monumentul Unirii în data de 13 septembrie, la rectificarea bugetară iar protestul domnului deputat a avut loc pe data de 18 septembrie.După cum a și declarat cu mai multe ocazii, interesul dumnealui, în Parlamentul României, este numai acela de ”a se face auzit”.Or, Partidul Social Democrat are un Program de Guvernare serios, care trebuie pus în aplicare și pentru care se investesc resurse imense de timp și dăruire. De aceea, și eu, deputat PSD în Parlamentul României, prefer mai degrabă să muncesc pentru români decât să-i amăgesc zilnic cu discursuri și intervenții desuete”, a transmis Ioan Dîrzu, Deputat PSD de Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea