Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Florin Roman: ”În Parlament, domnul Dîrzu este cea mai tăcută voce a județului Alba, în teritoriu este ca Pufi – latră doar când se știe în siguranță, apărat de cineva”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Activitatea deputatului PSD Ioan Dîrzu (sau mai degrabă lipsa ei) a fost una dintre temele conferinței de presă sustinute de deputatul PNL Florin Roman. Acesta a criticat faptul că unicul reprezentant pe care social-democrații din Alba îl au în Camera Deputaților, nu se implică deloc în demersurile pe care aleșii județului le fac în folosul cetățenilor.

”Eu mă bucur sincer când îl văd pe domnul Dîrzu pentru că în Parlament, din păcate, este cea mai tăcută voce a județului Alba. Deși este la al doilea mandat de deputat, domnul Dîrzu este o floare extrem de rară în Parlamentul României, a reușit să ia cuvântul de 4 ori, o dată când a depus jurământul, și niciodată nu a vorbit despre județul Alba. (…) Eu am un cățel acasă, micuț și pufos, și de câte ori apare un câine mare pe stradă Pufi al meu latră dar stă tot în spatele meu. Domnul Dîrzu, de câte ori apare în județul Alba e ca Pufi al meu. Merge la sediul de partid, se baricadează acolo și în prezența dumneavoastră (n.r. a jurnaliștilor) începe să emită tot felul de enormități și de minciuni”, a spus Florin Roman.

El a dat ca exemplu lipsa de implicare a deputatului PSD la toate demersurile făcute în scopul obținerii finanțării de la Guvern pentru organizarea Centenarului – ”După 9 luni de zile, când a văzut că problema este rezolvată, domnul Dîrzu s-a trezit și el din bârlogul în care doarme în Parlament și își dă cu părerea. Nu mă deranjează că își dă cu părerea, dar faptul că nu a ajutat județul Alba și nu a ajutat demersurile unui coleg, fie el și din opoziție, pentru a obține această finanțare, mă deranjează. pentru că, la urma urmei discutăm de o chestiune foarte serioasă, Centenarul, în care toți parlamentarii de Alba, indiferent de culoarea politică ar trebui să facă front comun. Din păcate domnul Dîrzu strălucește prin tăcere în Camera Deputaților, este insipid, incolor și inodor și practic nu există din acest punct de vedere, iar faptul că un parlamentar al Puterii  nu există în Parlamentul României este foarte grav și foarte rău pentru județul Alba”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea