Ziarul Unirea

VIDEO/ Florin Roman: ”În Parlament, domnul Dîrzu este cea mai tăcută voce a județului Alba, în teritoriu este ca Pufi – latră doar când se știe în siguranță, apărat de cineva”

Activitatea deputatului PSD Ioan Dîrzu (sau mai degrabă lipsa ei) a fost una dintre temele conferinței de presă sustinute de deputatul PNL Florin Roman. Acesta a criticat faptul că unicul reprezentant pe care social-democrații din Alba îl au în Camera Deputaților, nu se implică deloc în demersurile pe care aleșii județului le fac în folosul cetățenilor.

ELIT

”Eu mă bucur sincer când îl văd pe domnul Dîrzu pentru că în Parlament, din păcate, este cea mai tăcută voce a județului Alba. Deși este la al doilea mandat de deputat, domnul Dîrzu este o floare extrem de rară în Parlamentul României, a reușit să ia cuvântul de 4 ori, o dată când a depus jurământul, și niciodată nu a vorbit despre județul Alba. (…) Eu am un cățel acasă, micuț și pufos, și de câte ori apare un câine mare pe stradă Pufi al meu latră dar stă tot în spatele meu. Domnul Dîrzu, de câte ori apare în județul Alba e ca Pufi al meu. Merge la sediul de partid, se baricadează acolo și în prezența dumneavoastră (n.r. a jurnaliștilor) începe să emită tot felul de enormități și de minciuni”, a spus Florin Roman.

El a dat ca exemplu lipsa de implicare a deputatului PSD la toate demersurile făcute în scopul obținerii finanțării de la Guvern pentru organizarea Centenarului – ”După 9 luni de zile, când a văzut că problema este rezolvată, domnul Dîrzu s-a trezit și el din bârlogul în care doarme în Parlament și își dă cu părerea. Nu mă deranjează că își dă cu părerea, dar faptul că nu a ajutat județul Alba și nu a ajutat demersurile unui coleg, fie el și din opoziție, pentru a obține această finanțare, mă deranjează. pentru că, la urma urmei discutăm de o chestiune foarte serioasă, Centenarul, în care toți parlamentarii de Alba, indiferent de culoarea politică ar trebui să facă front comun. Din păcate domnul Dîrzu strălucește prin tăcere în Camera Deputaților, este insipid, incolor și inodor și practic nu există din acest punct de vedere, iar faptul că un parlamentar al Puterii  nu există în Parlamentul României este foarte grav și foarte rău pentru județul Alba”.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CIORNĂ – SONDAJ | Comasarea voluntară prin absorbție a U.A.T-ului Alba Iulia și a U.A.T-ului Ciugud. Ce declară actualii primari

Prezentul sondaj dorește să determine opinia cetățenilor din U.A.T – ul Alba Iulia și din U.A.T – ul Ciugud cu… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 Comentarii

Ok 28 septembrie 2017 at 14:30

NU TOȚI SUNT DUȘI CU PLUTA.
DOMNUL PREȘEDINTE,DARZU, E UN POLITICIAN, ÎN ADEVĂRATUL SENS AL CUVÂNTULUI.
NU TREBUIE SĂ FACĂ GREVA FOAMEI CA SĂ FIE BĂGAT ÎN SEAMĂ DE ALEGATORI.
Din păcate dumneavoastră ati eșuat în Parlament.
Comportamentul și vorbele, va dezonoreaza

Inna 28 septembrie 2017 at 15:19

Esti dus cu pluta. Esti circar șef. Nu meriți să fi in parlament. Nu ai atitudine, ținută, deci nimic.

Alin 28 septembrie 2017 at 15:20

Sti cum face o foca la circ? Ala esti tu

Simona 28 septembrie 2017 at 15:24

Doamne mare e grădina ta!!!! Cum ai putut ajunge în parlament? Dezbini, dezinformezi, exagerezi..

simona 28 septembrie 2017 at 16:49

Cata mediocritate sa iti balaresti in asa fel un coleg de breaslă.Roman esti un deputat mic si prin astfel de mijloace de comunicare crezi ca devii mare?

Roman 28 septembrie 2017 at 16:49

Romane imi pare rau pe zi ce trece ca la un moment dat am fost alaturi de tine in PNL…si pe zi ce trece imi pare mai bine ca nu te-am votat la alegerile parlamentare. Ai ajuns rusinea PNL-ului! Circul facut in Parlamentul Romaniei din pacate a ajuns sa se mute si in presa locala, iar daca Dirzu nu a facut de rusine acest judet, te asigur ca tu ai reusit sa faci acest lucru pentru toti parlamentarii. Rusine FLORIN ROMAN…

sendy 28 septembrie 2017 at 16:52

Vai de mine, cum poți dl.deputat Roman sa iesi in presa cu astfel de afirmații.Îmi este rusine ca reprezinti județul Alba in Parlament.

pt Florin 28 septembrie 2017 at 17:11

Pai si cu autostrada Alba-Viena ce ai de declarat domnule Florin Roman? Omul marilor proiecte cu ce te lauzi cand vorbesti de marile proiecte? Esti atat de mic ca atunci cand te-ai nascut ai fost pui la cheii ca sa nu fi pierdut….
Domnule Roman si mie imi pare rau ca dl Dirzu nu te-a sustinut in demersul cu greva foamei….din pacate din momentul in care ai intrat in greva pana cand ai iesit din greva foamei nu a ajuns comanda de la cantina parlamentului!
Daca tot vorbesti de scumpiri de ce nu ai vorbit si de scumpirea apei din jud. Alba? nu te-am auzit sa faci greva foamei pentru scumpirea apei…astea nu sunt lucruri care sa-i intereseze pe romani?

ionela 28 septembrie 2017 at 17:53

Ha ha cata rușine. Prin ceartă și batjocură faceți politică?? A ți făcut de râs acest județ. Și continuați încă fără să vedeți cât de importantă este diplomația, mai ales ca deputat.

ionela 28 septembrie 2017 at 21:06

Și apropo, Puffy chiar va seamănă . Latră mult la fel cum si dvs. vorbiti și fara rost, fără un fundament, fără o bază adevărată, dar mai ales, fără a ține cont de diplomația funcției de deputat.

ineptul 28 septembrie 2017 at 22:51

…si-a gasit preocupare si a ramas blocat in chestia asta cu Centenarul Marii Uniri, si troncane in inconstienta dumnealui una-ntruna,…eu nu prea inteleg ce se sarbatoreste de 1 Decembrie, iesirea sau intrarea in slugarnicie,… dupa cum stau lucrurile in fapt suntem tot cam pe acolo, adica nu am iesit niciodata din slugarnicie,…

IIIIone 29 septembrie 2017 at 11:17

D-le Roman, vă rugăm nu mai feceți partidul și județul de rușine cu aceste aberații rău intenționate, cu un astfel de comportament penibil pentru funcția pe care o aveți. Luați exemplu de diplomație și comportament de la colegii pe care îi criticați mereu, doar doar veți fi cu un pas în față. Din păcate, nu aveți susținerea cetățenilor nici în mediul on-line, după cum bine remarcați. Continuați, sunteți în cădere libera-lă.

Stef 30 septembrie 2017 at 14:13

Stiu mai Pitic Atomic, ca Darzul nu prea are multe de zis prin Parlament, el ii de fapt un „Yes-menn”, si tacit o recunoaste! Daca nu are nimic de zis, tace, nu ca tine, ca intai deschizi gura, ca tzatzele, si pe urma gandesti(daca poti, si asta la „zile mari”)!
A mai fost prin Parlament, „un mamaligar”, de prin Botosani, aciuit prin Balgrad, si ala facea mult scandal, dar s-a dus cu scandal cu tot!

Comentariile sunt oprite