VIDEO/ Florin Roman: ”Dîrzu își pierde timpul pe la unele instituții, preocupat să puna la dispoziția candidaților subiecte, gurile rele spun că și contra-cost…”

”Domnul Dîrzu este un mare iubitor de concursuri organizate în sistem public. Își pierde foarte mult timp la sediile unor instituții, preocupat să pună la dispoziția candidaților subiecte pe tavă, vorbesc gurile rele că și contra-cost, eu sper că nu e așa, iar eu i-aș dori să se apuce serios de treabă”, a declarat deputatul PNL de Alba, Florin Roman, într-o conferință de presă.

El a precizat că are informații de la cetățeni care s-au plâns că nu pot accede la un post în instituțiile publice, atunci când apar concursuri, pentru că ”peste tot există această discuție că cel care câștigă este omul lui Dîrzu”, dând de înțeles că între instituțiile în care deputatul social-democrat face presiuni se afla și DSVSA Alba.

”Îi sugerez domnului Dîrzu să nu se joace cu treaba asta, pentru că aici este vorba despre o chestiune penală și chiar mi-ar părea rău pentru domnia sa, dar nu se poate să te duci tu, ca președinte de partid peste directori de deconcentrate, să faci presiuni ca să le dai subiecte la ai tăi. (…) Pentru așa ceva se face pușcărie!”, a mai declarat Florin Roman.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

roman 28 septembrie 2017 at 16:41

Minciuni sfruntate.Oare de ce? NU este normal sa ataci in acest mod o persoana,ca lider politic.

penelistul 28 septembrie 2017 at 16:45

Asa stie Roman sa faca politica? Sa atace persoane pe fapte nefondate.Imi da de gandit, cum am putut vota un astfel de om sa ma reprezinte in Parlamentul Romaniei

Obrejanu 28 septembrie 2017 at 16:53

Adevarat!!!!!!!

DUCU 28 septembrie 2017 at 18:48

da o gura mai spurcata cine are? dupa tine de ce sa ne luam ??LA CIT MINTI TU cine te mai crede??

ineptul 28 septembrie 2017 at 22:58

…daca cumva aveti dovezi, dati-le pe fata, sesizati organele competente, iar daca nu puteti oricare ar fi motivul, atunci sunteti un om marunt si de ninic, un pamfletar mincinos. De acum incolo voi pune sub indoiala orice afirmatie pe care o veti face,…

IIIIone 29 septembrie 2017 at 8:53

Pai de ce nu vin sefii de deconcentrate sa se planga dl Roman??
Doamne, vă amintiți de alte vremuri, când faceati cartile??
Nu toți se preteaza la asa ceva, mai ales dacă ai putină valoare și demnitate.

safasdasd 29 septembrie 2017 at 9:03

Toti sunteti la fel, nicaieri nu se organizeaza concursurile corect. Fiecare unde are influenta isi pune oamenii sai, la Primaria Alba Iulia exista vreo sansa ca cineva din afara sa castige un concurs pentru o functie mai de Doamne ajuta?

Obrejanu 29 septembrie 2017 at 16:44

I.S.J.;U.A.B.;D.S.V.etc.A impus numai nulitati.

Cucu 30 septembrie 2017 at 9:21

Tovarase Roman , esti la fel ca tovarasul Darzu !!! Daca ai probe cu astfel de situatii prezintale institutiilor responsabile sa ia masuri ,daca nu … tot gargalagiu ai ramas ? Despre tovarasul Darzu … mai are cineva dubii ?
In rest … fiti sanatosi !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...