Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ Florin Roman: ”Dîrzu își pierde timpul pe la unele instituții, preocupat să puna la dispoziția candidaților subiecte, gurile rele spun că și contra-cost…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Domnul Dîrzu este un mare iubitor de concursuri organizate în sistem public. Își pierde foarte mult timp la sediile unor instituții, preocupat să pună la dispoziția candidaților subiecte pe tavă, vorbesc gurile rele că și contra-cost, eu sper că nu e așa, iar eu i-aș dori să se apuce serios de treabă”, a declarat deputatul PNL de Alba, Florin Roman, într-o conferință de presă.

El a precizat că are informații de la cetățeni care s-au plâns că nu pot accede la un post în instituțiile publice, atunci când apar concursuri, pentru că ”peste tot există această discuție că cel care câștigă este omul lui Dîrzu”, dând de înțeles că între instituțiile în care deputatul social-democrat face presiuni se afla și DSVSA Alba.

”Îi sugerez domnului Dîrzu să nu se joace cu treaba asta, pentru că aici este vorba despre o chestiune penală și chiar mi-ar părea rău pentru domnia sa, dar nu se poate să te duci tu, ca președinte de partid peste directori de deconcentrate, să faci presiuni ca să le dai subiecte la ai tăi. (…) Pentru așa ceva se face pușcărie!”, a mai declarat Florin Roman.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea