Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Razie productivă a Poliției, Garzii Financiare, RAR și Controlul Traficului în județul Alba – amenzi de 20.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri 1 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în cooperare cu Inspectoratul pentru Siguranţa şi Controlului Traficului Rutier Alba, Registrul Auto Român Alba si Garda Financiară Alba au organizat o acţiune comună în scopul asigurării creşterii gradului de siguranţă a traficului rutier şi combaterii faptelor de evaziune fiscală.

“La acţiune, desfăşurată pe Drumul Naţional 1 şi Drumul Naţional 7, au participat 23 de poliţişti şi 12 specialişti din cadrul instituţiilor civile cu atribuţii în domeniul siguranţei rutiere precum şi a combaterii evaziunii fiscale.

Au fost constatate diferite încălcări ale normelor legale pentru care au fost aplicate 124 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.850 lei.

Dintre acestea 6 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 15/2002, privind tariful de rovinietă, iar 5 contravenţii pentru nerespectarea timpilor de odihnă conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 37/2007.

Majoritatea sancţiunilor contravenţionale (113) au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 15 pentru neportul centurii de siguranţă, 3 pentru conducerea pe drumurile publice a conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic, 3 conducerea pe drumurile publice a unui vehicul al cărui termen de valabilitate a inspecţiei tehnice periodice a expirat şi 2 pentru nerespectarea regulilor referitoare la efectuarea manevrei de depăşire.

Au fost reţinute 4 permise de conducere dintre care 2 pentru depăşire neregulamentară, unul pentru neacordarea priorităţii de trecere iar unul pentru nerespectarea semnificaţiei culorii galbene a semaforului.

Pentru defecţiuni tehnice sau lipsa inspecţiei tehnice periodice au fost retrase 4 certificate de înmatriculare”, searată în comunicatul de presă al IPJ Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea