Rămâi conectat

Sport

Raul Oargă, antrenor principal “în acte” la Voința Stremț

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce a stat pe banca Voinței Stremț în ultimele 3 etape ale turului, albaiulianul Raul Oargă este antrenor “cu acte” al formației poziționate pe poziția a 6-a în ierarhia Ligii a 4-a, la 3 “lungimi” de Viitorul Sântimbru, ocupanta ultimei trepte a podiumului.

Fostul unirist a semnat în această perioadă un contract pe un an de zile, iar obiectivul fixat este o clasare pe locurile 3-6. “Echipa are un potențial bun pentru acest nivel. S-au strâns multe în finalul turului, am fost măcinați de accidentări, la meciul de la Daia au fost 13 jucători valizi, dar sperăm ca lucrurile să îndrepte. Există preocupare la Stremț, avem condiții decente, liniște financiară și îi mulțumesc pentru încredere primarului Traian Ștefan Popa. Ne dorim să realizăm lucruri frumoase în primăvară”, a spus fostul unirist, ce va fi ajutat de jucătorii Andrei Trifa și Vlad Rancea.

Dacă în privința rezultatelor, Voința Stremț se mândrește cu ultimele două trofee ale Cupei României, faza județeană, ambele adjudecate în detrimentul CSU Alba Iulia (ultima finală, la Unirea, cu lovituri de departajare), în schimb, în staff-ul tehnic au fost modificări în ultimele 6 luni. Aiudeanul Ioan Ilie i-a lăsat locul lui Radu Andone, ce a plecat după un 0-5 apăsător pe teren propriu cu Industria Galda (în etapa a 4-a), iar stremțenii nu au mai avut “principal” până spre finalul turului, când Raul Oargă a acceptat provocarea și a condus echipa în jocurile cu Olimpia Aiud (1-0), CIL Blaj (0-2) și Spicul Daia Română (2-1), ambele succese fiind în deplasare.

Antrenamentele vor fi reluate în 22 ianuarie, asta în condițiile în care returul se anticipează a începe în prima săptămână a lunii martie. Sunt fixate jocuri de verificare cu Spicul Daia Română (5 februarie), GT Sport Alba Iulia (19 februarie), ASA Tg Mureș (juniori) și o dublă cu CIL Blaj (datele urmând a fi stabilite). Cum în continuare câțiva jucători acuză probleme medicale și indusponibilități prelungite, Goangă și N. Pop (intervenții chirugicale), A. Breaz (ciupitură de menisc), urmând totuși să revină la antrenamente, după accidentări, M. Lazăr și Dreghiciu, sunt intenții în vederea întăririi lotului, vizându-se un portar, un atacant, dar și un junior. Principalele nume din acest punct de vedere sunt Bakcsi (Unirea Alba Iulia) și S. Mureșan (atacant, Industria Galda de Jos). Primele 4 jocuri din primăvară ale Voinței Stremț sunt acasă cu Viitorul Vama Seacă, la Teiuș, urmate de exemene severe împotriva primelor două clasate, CSU Alba Iulia (pe teren propriu) și deplasare la Galda de Jos. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea