Râsul -cel mai bun medicament! Stand up comedy cu Tibi Neuronu’ şi Radu Isac, vineri, la Habitat

Simţiţi nevoia de a petrece o seară altfel? Într-o atmosferă relaxantă, în care umorul va predomina,  vineri, 26 august 2012,  începând cu ora 21.00,  „Habitat Galerie”, din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina vă invită la un spectacol de stand up comedy cu Tibi Neuronu’ şi Radu Isac. Râsul este considerat cel mai bun medicament. O porţie bună de râs relaxează, detensionează muşchii şi creşte sistemul imunitar. Aşadar, nu rata! Preţul unui biet este de 10 lei.

Tibi Neuronu’ este cunoscut pentru filmuţele „Show Time“ şi interviurile TV „România beată“ ca membru fondator al Trupei Showtime şi pentru show-urile de stand up comedy pe care le face de aproximativ 7 ani.

Radu Isac este unul din membrii fondatori ai trupei Aristocraţii.  A fost premiat pentru măiestria de a fi „ciudat” la Festivalul Comediei Româneşti din 2008. Cu un accent moldovenesc epatant, şi un stil flegmatic îndulcit doar de expresia lui absolut simpatică, Radu vorbeşte adesea despre “valorile” din România, şi incredibilul lor tupeu de a pretinde tratament special.

Pentru rezervări sunaţi la nr. de tel. 0788883253

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...