Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Râsul -cel mai bun medicament! Stand up comedy cu Tibi Neuronu’ şi Radu Isac, vineri, la Habitat

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simţiţi nevoia de a petrece o seară altfel? Într-o atmosferă relaxantă, în care umorul va predomina,  vineri, 26 august 2012,  începând cu ora 21.00,  „Habitat Galerie”, din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina vă invită la un spectacol de stand up comedy cu Tibi Neuronu’ şi Radu Isac. Râsul este considerat cel mai bun medicament. O porţie bună de râs relaxează, detensionează muşchii şi creşte sistemul imunitar. Aşadar, nu rata! Preţul unui biet este de 10 lei.

Tibi Neuronu’ este cunoscut pentru filmuţele „Show Time“ şi interviurile TV „România beată“ ca membru fondator al Trupei Showtime şi pentru show-urile de stand up comedy pe care le face de aproximativ 7 ani.

Radu Isac este unul din membrii fondatori ai trupei Aristocraţii.  A fost premiat pentru măiestria de a fi „ciudat” la Festivalul Comediei Româneşti din 2008. Cu un accent moldovenesc epatant, şi un stil flegmatic îndulcit doar de expresia lui absolut simpatică, Radu vorbeşte adesea despre “valorile” din România, şi incredibilul lor tupeu de a pretinde tratament special.

Pentru rezervări sunaţi la nr. de tel. 0788883253


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea