Rămâi conectat

Ştirea zilei

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Aiud – vinovatul este un aiudean cu alcoolemie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accidentul mortal produs în noaptea de marți spre miercuri pe DN1, la ieșire din Aiud spre Teiuș a fost produs de șoferul autoturismului Audi, aceasta este concluzia oficială a IPJ Alba la finalul cercetărilor.

Dacă din primele informații primite de ofițerul de serviciu de la echipa care a efectuat cercetarea la fața locului rezulta că evenimentul rutier a fost produs de șoferul unui autocamion care a intrat într-o depășire periculoasă, după finalizarea cercetărilor situația s-a schimbat radical.

Polițiștii au concluzionat că B.S.T. în vârstă de 47 de ani, din Aiud, în timp ce conducea autoturismul pe sensul de mers Alba Iulia – Aiud, nu s-a asigurat la virajul la stânga, la intrarea pe drumul Aiud – Rădești și nu a acordat prioritate de trecere autocamionului condus de C.F., de 60 de ani, din Cluj, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului autocamionul a fost proiectat pe sensul de mers opus, într-un TIR condus de I.M., de 33 de ani, din Constanța.

Urmările accidentului au fost deosebit de grave – șoferul clujean și-a pierdut viața, iar ceilalți doi conducători auto au suferit leziuni și contuzii.

La testarea cu etilotestul a șoferului vinovat de producerea accidentului s-a constatat o valoare de 0,96 mg/l. După stabilirea alcoolemiei în funcție de probele prelevate la spital, polițiștii vor decide masurile ce vor fi luate conform legii.

 [nggallery id=861]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE Daniel Fonoage, Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a câștigat definitiv procesul cu FSIE. Ieri, 18 aprilie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat soluția definitivă în procesul penal intentat de prof. Petru Damo, președintele Federației Sindicatelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea