Rămâi conectat

Politică Administrație

Rareș Buglea despre fostul său coleg, consilierul local Daniel Zdrânc: Suferă de “sindromul Covaciu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rares Buglea02Ultimul transfer politic PNL – PSD în Alba, realizat pe baza ordonanței migrației aleșilor locali a cărei valabilitate expiră miercuri la orele 23.59, a lăsat o dâră de regret în rândul liberalilor. Pe de-o parte pentru că grupul ACL din Consiliul Local al municipiului Alba Iulia a fost sărăcit, iar pe de altă parte, pentru că grupul PSD a fost întărit.

 

Singurul care și-a exprimat public această părăre de rău, chiar și ironic, cu privire la convertirea consilierului local Daniel Zdrânc din liberal în social-democrat, este fostul său coleg, Rareș Buglea.

Îmi exprim regretul pentru momentul de rătăcire din tânăra carieră a tânărului fost coleg”, a declarat Buglea marți, în cadrul unei conferințe de presă.

Singurul mod în care liberalul a putut să justifice în fața jurnaliștilor plecarea lui Zdrânc în tabăra puterii a fost următorul:

Suferă de ,,sindromul Covaciu”! Vrea prea mult şi dintr-o dată, probabil o singură lecţie le lipseseşte acestor oameni. Inteligenţă au, merite au, pentru că altfel, aşa peste noapte, nu ar fi ajuns unde au ajuns. Dar au lipsit la lecţia la care s-a predat consecvenţă și răbdare”.

Buglea a mărturisit faptul că ascensiunea rapidă în interiorul PNL a lui Daniel Zdrânc s-a datorat susținerii acestuia de către Călin Potor, deputat PNL la acea vreme și candidat pentru funcția de primar a municipilui reședință de județ.

 „Colegul Zdrânc, în doi ani şi jumătate de când a intrat în PNL, a obţinut mai mult decât majoritatea liberalilor onești care stau de ani de zile pe lista de așteptare. A obţinut această funcţie la care râvnesc mulţi politicieni tineri la recomandarea fostului coleg Călin Potor. A avut o singură condiție când a candidat pentru primărie. Să-l punem pe Zdrânc pe loc eligibil, a spus Buglea, încercând să explice cât de întortocheată și curvă este de fapt politica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea