Rapid București – Volei Alba Blaj 0-3 | Campioana, al 5-lea succes consecutiv

Volei Alba Blaj a câștigat al 5-lea meci din actuala ediție a Diviziei A1, scor 3-0 (25-14, 25-15, 25-15), în deplasare, cu Rapid București, campioana reușind al 5-lea succes din tot atâtea meciuri în actuala ediție, într-un joc ce a durat în mai puțin de o oră.

A fost prima din cele trei deplasări consecutive pe prima scenă, programul intern suferind modificări în perspectiva jocurilor din Liga Campionilor.

ELIT

Echipa din „Mica Romă” a realizat un succes facil, în numai 57 de minute, și a urcat pe prima poziție a ierrhiei, la egalitate cu Dinamo, dar cu un raport mai bun seturi pierdute/ seturi câștigate. Ținând cont de lejeritatea întâlnirii, antrenorul Darko Zakoc a mizat, de la finele setului secund și până la finalul întâlnirii pe mezinele  Ștefania Cheluță (15 ani) și Francesca Alupei (16 ani), campioana încheind disputa și cu Noemi Oiwoh (18 ani) pe teren.

Maja Aleksić, Ramona Rus și Bianka Buša au fost cele mai eficiente jucătoare de pe teren, toate cu câte 11 puncte realizate. Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Femke Stoltenborg 5p. – Bianka Buša 11p., Francesca Alupei 7p.,  Ramona Rus 11p., Sanja Gommans 8p., Maja Aleksić 11p.  – Kirsten Knip (libero); au mai jucat: Ștefania Cheluță, Aleksandra Cirović și Noemi Oiwoh 3p.

Meciul de la Voluntari, de etapa viitoare, va fi ultimul dinaintea debutului în ediția actuală a LIgii Campionilor, programat marți, 19 noiembrie, de la ora 20:00, în deplasare, contra Nantes VB.

Pentru a pregăti cât mai bine revenirea în cea mai importantă competiție dedicată cluburilor de pe “Bătrânul Continent”, programul echipei din “Mica Romă” în primul eșalon a suferit modificări. Astfel deținătoarea eventului la nivel național va susține trei jocuri consecutive în deplasare, după cum urmează: *sâmbătă, 9 noiembrie, cu Rapid București, de la ora 13.00 (etapa a 6-a); *duminică, 17 noiembrie, cu FC Voluntari, la ora 11.00 (inversându-se ordinea jocurilor stabilite la tragerea la sorți) – etapa a 7-a; *duminică, 24 noiembrie, cu Dinamo București, derby-ul contând pentru etapa a 8-a.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...