Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Rapid București – CSU Alba Iulia 47-99 *Facil cu „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-Danzio Timisoara12CSU Alba Iulia s-a impus fără emoții împotriva „lanternei roșii” Rapid București, câștigând în deplasare, scor 99-47 (22-14, 20-15, 28-6, 29-12), meci contând pentru etapa a 24-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

În urma acestei confruntări, CSU ajunge la cea de-a 18-a victorie în Liga Națională și se clasează pe poziția a treia provizorie în clasament, cu 41 de puncte
Următorul meci pentru universitare va avea loc peste o săptămână, sâmbătă, 21 februarie 2015, acasă, cu Nova Vita Tg. Mureș.

Miroslav Popov nu le-a folosit deloc pe Wumi Agunbiade și L’Oreal Price, preferând să le odihnească ținând cont de dificultatea redusă a confruntării.

*Doar 6 puncte primite în al treilea sfert

Vizitatoarele au condus ostilitățile de la un capăt la celălalt, iar la pauza mare aveau deja un avantaj consederabil: 42-29. În al treilea parțial, elevele lui Popov nu le-au permis oponentele să înscrie decât 6 puncte, afișând un excelent joc defensiv în cele 10 minute.

Marcatoare CSU Alba Iulia: Jessica Kuster –  22 de puncte (10 recuperări, iar „double-double”),  Milica Deura – 19, Valencia McFarland – 18, Alexandra Uiuiu – 16, Elisabeth Pavel – 12, Marta Fodor – 7, Dora Ardelean – 4, Larisa Toma – unul, .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea