Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rămășițele unui bărbat din Petrești declarat dispărut, găsite în județul Buzău – a fost omorât în bătaie și îngropat pe câmp, în anul 2008

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru frați din județul Buzău, doi bărbați și două femei, au fost arestați preventiv, pentru omor. Anchetarea cazului a demarat după ce unul dintre învinuiți s-a prezentat la sediul poliției, unde a declarat că, în cursul anului 2008, împreună cu fratele și surorile sale, ar fi ucis un bărbat, iar apoi i-ar fi îngropat cadavrul pe un câmp din comuna Ziduri.

Polițiștii au efectuat cercetări în zona indicată și au descoperit mai multe fragmente osoase și obiecte de vestimentație, fiind dispusă o expertiză antropologică și una genetică în urma căreia s-a stabilit că fragmentele osoase aparțin unui bărbat, de 38 de ani, din localitatea Petrești, județul Alba, a cărui dispariție a fost sesizată de către membrii familiei sale. Aceștia au declarat polițiștilor că, în cursul lunii ianuarie 2008, bărbatul ar fi părăsit locuința pentru rezolvarea unor probleme personale, iar ulterior nu i-ar mai fi contactat și nu ar mai fi revenit la domiciliu.

În urma efectuării expertizelor de specialitate, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, fiind constatate mai multe leziuni traumatice osoase, produse prin loviri repetate cu un corp dur.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul anului 2007, bărbatul ar fi început o relație de concubinaj cu o femeie și cu sora acesteia, locuind la domiciliul lor din județul Buzău. În luna martie 2008, pe fondul unor neînțelegeri și al consumului de alcool, cele două surori și doi frați ai acestora ar fi aplicat lovituri succesive și de o intensitate deosebită victimei, care, urmare a leziunilor traumatice grave provocate, ar fi decedat, fiind, ulterior, transportat și îngropat pe un câmp din localitatea Ziduri”, precizează anchetatorii.

Cei doi bărbați au fost arestați preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. De asemenea, cei doi sunt cercetați și pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind bănuiți că, în cursul anului 2007, ar fi lipsit de libertate și agresat un alt bărbat, întrucât acesta ar fi avut un conflict cu una din surorile lor, cu care avea o relație de concubinaj.

Totodată, cele două femei au fost arestate preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea