Rămâi conectat

Societate

Raluca Fundeanu urmează un colegiu militar deoarece vrea să păstreze tradiţia familiei

Dragoş Suciu

Publicat

în

Mă numesc Fundeanu Raluca Denisa Mădălina, sunt din satul Bibeşti, comuna Săuleşti, judeţul Gorj şi sunt născută la data de 18 septembrie 1998. Am ales Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” din Alba Iulia pentru că mi-am dorit să urmez o carieră militară şi să ajung ca tatăl meu. M-am înscris la bal pentru că vreau să mă distrez şi să simt că sunt în clasa a IX-a, un boboc între boboci.

Una dintre pasiunile mele este dansul, atunci când dansez uit de tot şi toate. Pe lângă dans îmi place voleiul, călătoriile, cumpărăturile şi lucrurile noi. Sunt o fire ambiţioasă, optimistă şi mereu ţin capul sus, aşa cum m-a învăţat fratele meu, absolvent al Colegiului Militar Liceal “Mihai Viteazul”, promoţia 2013.

Dacă îţi place Raluca Fundeanu apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=626]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea