Rămâi conectat

Ştirea zilei

Raluca Crișan, o avocată din Alba Iulia, s-a ales cu fața paralizată după o intervenție la cabinetul privat al unui medic estetician

Ziarul Unirea

Publicat

în

O avocată din Alba Iulia, pe nume Raluca Crișan, a trecut prin clipe de groază, după ce a apelat la un medic estetician ca să scape de nişte riduri pe care le avea pe frunte. Femeia a arătat că a ajuns pe patul de spital, la câteva ore după ce medicul specializat în chirurgie plastică i-ar fi injectat în scop cosmetic fiole care conţineau o altă substanţă decât toxina botulinică, potrivit Realitatea.net.

Alina Crisan01Intervenţia a avut loc la cabinetul privat al unui medic în februarie 2014. Nu a durat mai mult de 30 de secunde, după care femeia a simţit că începe să i se inflameze faţa. Fără să anticipeze ce urmează, medicul a trimis-o acasă. La doar câteva ore, tânăra avocată a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost internată la secţia Terapie Intensivă, cu paralizie facială.

După ce şi-a mai revenit, avocata a făcut mai multe analize la laboratoare din spitalele Universitare din ţară, iar specialiştii au ajuns la concluzia că femeii i s-a administrat o altă soluţie, care nu era omologată de Ministerul Sănătăţii în acest scop şi era cumpărată de medic de pe internet.

„Substanţa respectivă este produsă de o fabrică din China. Pe site-ul lor menţionează că nu se eliberează factură, se comercializează, doar pe internet. Acest produs nu a fost testat şi este de fapt venin de viperă şi nu toxină botulinică.”, spune RALUCA CRIŞAN, victima.

Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au deschis un dosar penal împotriva medicului.

„În cauză se fac verificări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Dosarul se află în lucru la Poliţia municipiului Alba Iulia sub supraveghearea procurorilor.”, a spus CRISTIAN ENE, procuror Parchet.

Avocata se chinuieşte şi acum să repare greşeala medicului. A făcut mai multe tratamente şi acum reuşeşte să-şi mişte aproximativ 70 la sută din muşchii feţei.

Sursa Realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Modernizarea DJ 750C, drumul spectaculos care străbate culmile Munților Trascău, între Sălciua de Sus și Teiuș, inclusă în proiectele prioritare în Regiunea Centru propuse spre finanţare prin POR 2021-2027

Unirea Ziarul

Publicat

în

Modernizarea DJ 750C, drumul spectaculos care străbate culmile Munților Trascău, între Sălciua de Sus și Teiuș, inclusă în proiectele prioritare în Regiunea Centru propuse spre finanţare prin POR 2021-2027 Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean care porneşte de pe Valea Arieşului, de la Sălciua de Sus, până la Teiuş, care în mare parte este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea