Raed Arafat despre dezinformarea populației. ,,Pe rețelele de socializare se distribuie fake news. Medicii contribuie la asta”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Raed Arafat, șeful DSU, arată că rețelele de socializare contribuie mult la dezinformarea populației, iar acestora li se adaugă medici care vorbesc fără a avea fundament științific.

”Problema populației și problema pe întreg mapamondul acum este acest război de pe rețelele de socializare, unde există o dezinformare și există o încercare de a crea un haos, pentru ca populația să nu mai aibă încredere în autorități și să facă ce dorește, ducând clar la situația de a pune aceste țări în situație grea, gravă, adică să nu mai poată controla răspândirea acestui virus.” a explicat, la Medika Tv, Raed Arafat.

ELIT

Comentariilor făcute pe rețelele de socializare li se adaugă și opiniile unor medici din România care, fără a avea neapărat argumente bazate pe dovezi științifice, exprimă păreri despre evoluția pandemiei de COVID-19, crescând astfel gradul de neîncredere al populației în autorități.

„Există comentarii ale unor colegi care, din păcate, pot să spun că nu sunt bazate neapărat științific. Modul în care au comentat toate aceste aspecte a determinat populația să fie confuză și să nu mai respecte măsurile pe care le-am solicitat” a mai spus Raed Arafat.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419