Ziarul Unirea

Publicitate electorală| Vom înlocui politrucii de carieră cu o echipă de oameni serioși, provenită din rândul albaiulienilor

Candidații „Flyer”, Gabriel Pleșa și Voicu Paul se bat pentru singurele lor realizări din ultimii 4 ani, respectiv, panouri electorale și propagandă. În ultimele zile, cei doi protagoniști și-au făcut reciproc diferite plângeri, sesizări, către cei care supraveghează legalitatea procesului electoral.

După ce au început campania electorală cu aproximativ o lună înainte de termenul legal și ne-au „ciuruit” scările de bloc, cutiile de gaz, ușile de la intrare cu pozele lor, a venit momentul „datului în primire” și al amenințărilor între ei cu plângeri penale. De cam atât au fost în stare timp de 4 ani cei doi viceprimari plătiți, lunar, din banii albaiulienilor pentru asta, cu mai mult de 3.000 de euro.

ELIT

Cuvântul „ADMINISTRAȚIE” va rămâne pentru cei doi o enigmă.

În mai puțin de două săptămâni vom avea posibilitatea unei alternative și vom înlocui politrucii de carieră cu o echipă de oameni serioși, profesioniști, provenită din rândul albaiulienilor.

A venit timpul, după 30 de ani, să facem administrație la Alba Iulia și să nu mai lăsăm orașul pe mâna acestei găști care s-a folosit doar de numele lui ca să-și costruiască niște cariere politice.

Partidul Acțiunea Națională Alba, singurul partid local înființat vreodată în istorie la Alba Iulia, reprezintă sămânța autentică albaiuliană din care a început să crească, acum 4 ani, această alternativă.
Mircea TRIFU, candidatul Partidului Acțiunea Națională Alba la Primăria Alba Iulia.

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba, publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar 21200094

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419