Publicitate electorală| SURPRIZA din Baroul Alba: Avocatul Radu-Călin Toma îl susține pe Florea Paul-Victor la Consiliul local Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Avocatul pledant Radu-Călin Toma, membru al Baroului Alba, a anunțat public că-l susține pe Florea Paul Victor candidat independent la Consiliul Local Alba Iulia. Radu-Călin Toma și soția acestuia, doamna Carla Toma, sunt doi avocați albaiulieni cu o remarcabilă reputație în branșă, fiind amândoi membri ai Baroului Alba.

„Este vremea ca cei tineri, fie independenți sau angrenați politic, să se implice în ‘viața cetății’, doar așa vom regăsi elanul lor progresist și entuziasmul în administrația publică! Mă încred în generația tânără și cred cu tărie că ei vor face ceea ce generația noastră nu a reușit. Cred cu tărie în spiritul lor practic și în puterea lor de a spune NU și DA acolo unde trebuie spuse aceste cuvinte. Cred în capacitatea tinerilor de a crea și a produce fără a aștepta ca cineva să le bage în traistă, fie că vorbim de idei sau de bunuri materiale.” a declarat avocatul Radu-Călin Toma.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Pentru mine, este o mare onoare și responsabilitate susținerea domnului avocat Toma. Atât prestigiul profesiei de avocat, cât și realizările profesionale ale domnului Toma mă determină să fiu foarte serios și total angajat în acest demers de a deveni consilier local independent. Așa cum un avocat este loial clientului său, așa îmi doresc și eu să fiu loial albaiulienilor. Nu o să-i mint și nu le promit lucruri pe care nu le pot face. Promit, în schimb, că, orice idee bună pentru comunitate, eu o voi transforma în proiect de hotărâre de consiliu local și că mă voi lupta pentru ea.” a declarat Florea Paul Victor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Dacă tot vorbim despre justiție, îmi doresc ca ea să se înfăptuiască în bune condiții. O spun foarte clar și deschis: Piața Iuliu Maniu trebuie demolată cu totul și construită o parcare subterană și un parc deasupra. În prezent, magistrații de la instanțele din Alba Iulia, avocații și justițiabilii nu au efectiv unde să-și lase mașinile iar ședințele de judecată nu așteaptă după Primărie să creeze locuri de parcare. Eu voi milita pentru acest proiect de demolare completă a Pieței actuale, construirea unei parcări subterane de cel puțin 500 de locuri și a unui parc verde deasupra. Nu în ultimul rând, statuia lui Iuliu Maniu trebuie urgent restaurată.” a mai spus Paul Victor Florea.

Florea Paul Victor își mai dorește un Parc de business construit de-a lungul Șoselei de Centură a orașului, servicii de salubritate mai bune, piste pentru biciclete, un centru de agrement sportiv, centru de ecarisaj modern și program de alocare a câinilor fără stăpân, dar și majorarea burselor elevilor cu până la 300 de lei pe lună.

Reamintim cititorilor că Florea Paul Victor candidează independent la Consiliul Local Alba Iulia, fiind cel mai tânăr dintre candidați.

Acesta are un CV impresionant, fiind absolvent de Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor la UBB Cluj-Napoca, ONG-ist vechi, antrenor de fitness certificat și ghid turistic certificat. Paul a petrecut 5 ani în Statele Unite ale Americii, timp în care a muncit pentru a-și strânge bani și a-și începe propria afacere. Astăzi, Paul este un tânăr antreprenor care vrea să investească în Alba Iulia și care vrea un oraș mai modern, mai curat și cu mai multe oportunități pentru cei de vârsta lui.

Comandat de CANDIDAT INDEPENDENT, FLOREA PAUL VICTOR, functia de consilier local al MUN. Alba Iulia.
PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
CUI mandatar financiar 24200153

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419