Publicitate electorală| PRIMARUL LIBERAL, DORIN NISTOR, A DEMONSTRAT CĂ SĂNĂTATEA ESTE O PRIORITATE LA SEBEȘ. SPITALUL MUNICIPAL SEBEȘ – REALIZĂRI CONCRETE ÎN BENEFICIUL COMUNITĂȚII

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La Sebeș, sumele alocate pentru susținerea sănătății au rezultate concrete. Spitalul Municipal a achiziționat aparatură medicală și a realizat investiții în valoare de 7.250.000 lei. În plus, 745.000 lei au fost utilizați pentru reparații și amenajări, fie că este vorba de renovarea, modernizarea și dotarea secției de Pediatrie, fie că este vorba de secția de Obstetrică – Ginecologie, ale cărei servicii sunt tot mai apreciate de tinerele familii.

De asemenea, au fost renovate saloanele spitalului, laboratorul de analize medicale, precum și farmacia. Rampa din zona de primiri urgențe a fost amenajată pentru a facilita accesul ambulanțelor și pentru a răspunde nevoilor pacienților.

USR - Alegeri parlamentare 2020

“Cu fiecare ocazie, am adresat mulțumiri publice companiilor locale care au ales să investească în domeniul sănătății, oferind un parteneriat de încredere administrației publice locale” a declarat Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În ultimii patru ani, echipamente performante au intrat în dotarea Spitalului Municipal Sebeș: un computer tomograf, în valoare de 1.674.000 lei, un aparat Roentgen digital cu două posturi scopie și grafie, model Apollo DRF, în valoare de 1.092.999,59 lei, care este utilizat în Laboratorul de radiologie și imagistica medicală și un aparat Roentgen digital cu două posturi scopie și grafie, model Opera, în valoare de 1.019.996,60 lei, care se regăsește la Dispensarul TBC, un aparat de terapie laser staționar pentru dotarea compartimentului de recuperare medicină fizică și balneologie (Fizioterapie), în valoare de 16.000 lei.

Municipiul Sebeș beneficiază de o finanțare nerambursabilă în valoare de 1.512.217 lei, prin programul POR 2014-2020, pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirii Contagioase din cadrul Spitalului Municipal Sebeș”, lucrarea urmând a fi finalizată în anul 2020.

Cel mai important proiect inițiat până în prezent pentru sănătatea sebeșenilor este cel de extindere a Spitalului Municipal, în valoare de 90.584.942,28 lei, aflat în evaluare la Compania Națională de Investiții, prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Unităţi sanitare din mediul urban”.

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419