Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| NU CANDIDEZ PENTRU BANI ŞI AVUŢII!!

Publicat

în

NU CANDIDEZ PENTRU BANI ŞI AVUŢII!!

Începe vâltoarea promisiunilor, iar multe dintre ele se vor dovedi doar minciuni. De 30 de ani s-a întâmplat mereu. Din păcate la atât s-a rezumat și astfel a ajuns campania electorală: un veritabil castel al minciunilor!

Toți politicienii promit și unii dintre ei o fac de peste 15-20 de ani. Cei mai mulți au fost mereu pe funcțiile pentru care astăzi candidează din nou. Luați-o ca o banalitate: dacă acești oameni, cei care ne-au condus în ultimii 20-30 de ani, și-ar fi respectat promisiunile, ar fi făcut ceea ce ar fi trebuit și pentru care noi i-am plătit, ASTĂZI nimeni nu ar mai fi avut NIMIC de promis!

Înseamnă că avem o problemă cât se poate de reală. NU PUTEM vota de fiecare dată la fel, iar rezultatul să fie altul?! Doar un exemplu: în 2015 ar fi trebuit ca HALDA ECOLOGICĂ DE LA GALDA DE JOS să fie funcțio­nală, în urma unei investiții de 45 milioane de euro! Investiție făcută din banii noștri, pentru că “fondurile europene” sunt până la urmă taxele și impozitele noastre către UE, iar cota de cofinanțare provine la fel din taxele și impozitele noastre către statul român! În 2016 era prima pe lista de promisiuni a actualei condu­ceri a CJ Alba. Suntem în 2020 și aceleași GUNOAIE sunt în cap de listă!!! Și aici mă refeream doar la promisiuni… desigur. Timp în care noi plătim cu peste 450% mai mult prețul gunoiului decât în 2015!!! Și nu ne poate spune nimeni că inflația sau Guvernul

Electrica Furnizare Discount

LuCOVID sunt de vină…

Deși fac politică din 1994 ca membru al Partidului Național

Liberal (ăla al Brătienilor), CANDIDEZ PENTRU PRIMA DATĂ la o funcție publică din partea ALDE. Și am ales Președinția Consiliului Județean Alba pentru că TREBUIE să începem să mișcăm lucrurile în județ.

Provin dintr-o familie de gospodari din satul Biia, comuna Șona de pe malul Târnavei Mici. Sunt fermier, om de afaceri din 1991, activez în domeniul Hoteluri – Restaurante, proprietarul Vilei Elisabeta și dețin o fermă de vaci de carne în comuna Mogoș și Crăciunelu de Jos, jud. Alba. Pot spune că am realizat în viață aproape tot ce mi-am dorit și este, cred, evident pentru toată lumea: NU CANDIDEZ PENTRU BANI ȘI AVUȚII! Mie politicul sau politica nu au ce să îmi ofere din punct de vedere financiar! Am trecut de mult de etapa aceea.

EU am ales să candidez pentru viitorul nostru, pentru VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI! Acest județ este al nostru al tuturor și depinde de fiecare dintre noi să îl schimbăm și să ne schimbăm! Nu va fi ușor, dar nu este nici imposibil! Cu toții purtăm o răspundere pentru toate nere­alizările de până acum, dar de data aceasta chiar avem o alternativă în cei care nu au mai candidat niciodată și care nu sunt datori niciunui clan politic, indiferent de culoare.

Deși îmi vine greu să vă cer votul, am rugămintea ca atunci când va veni timpul să puneți ștampila pe buletinul de vot să aveți încredere că sunt doar UNUL DE-AL DUMNEAVOASTRĂ!

Ioan Lazăr Candidat ALDE la Președinția Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063

Publicitate

Politică Administrație

Dacian Cioloș solicită DEMITEREA de „urgență” a lui Florin Roman, din cauza PLAGIATULUI: „Nu vă bateţi joc de comunitatea cercetătorilor români”

Publicat

în

Dacian Cioloș solicită DEMITEREA de „urgență” a lui Florin Roman, din cauza PLAGIATULUI: „Nu vă bateţi joc de comunitatea cercetătorilor români”

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, îi solicită premierului Nicolae Ciucă demiterea „de urgenţă” a ministrului Cercetării, Florin Roman, pentru a arăta, prin acest gest, că nu îşi „bate joc de comunitatea cercetătorilor români”.

Într-un comunicat de presă transmis, joi, AGERPRES, reprezentanţii USR susţin că Florin Roman „şi-a plagiat lucrarea de masterat şi a minţit că a scris o carte”.

„Florin Roman confirmă că o comparaţie între PNL şi PSD e cât se poate de reală, cu deosebirea că el e doar plagiator, nepotrivit ca ministru al Cercetării şi agresiv atunci când n-are dreptate. Domnule prim-ministru Ciucă, vă cer să faceţi curăţenie în cabinetul dumneavoastră şi să ne arătaţi că nu susţineţi furtul şi nu vă bateţi joc de comunitatea cercetătorilor români lăsând să-i conducă un plagiator dovedit. Florin Roman nu are ce să caute în Guvernul României”, a declarat Cioloş, citat în comunicat.

Electrica Furnizare Discount

Liderul USR afirmă că Florin Roman afectează credibilitatea ministerului pe care îl conduce şi pune sub semnul întrebării capacitatea statului de a face reformele la care s-a angajat în faţa Comisiei Europene.

„După ce a minţit în CV că a scris o carte, Florin Roman, actual ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, demonstrează, prin plagiatul descoperit de jurnaliştii de la „Libertatea”, că minciuna este patologică la PNL. Prin plagiatul său, pe care actualul ministru al Cercetării îl califică ironic drept ‘iar o altă mare problemă’, afectează nu doar credibilitatea acestui minister, care va avea de gestionat nu mai puţin de 1,8 miliarde de euro în PNRR pentru digitalizarea României, ci pune sub semnul întrebării integritatea şi capacitatea statului de a duce la îndeplinire reformele la care s-a angajat în faţa Comisiei Europene şi de a folosi corect şi onest banii europeni puşi la dispoziţie”, se arată în comunicatul amintit.

Potrivit sursei citate, rămânerea lui Florin Roman în funcţia de ministru este „de neacceptat”.

„Ce încredere ar mai putea avea cetăţenii acestei ţări în acest minister şi, de fapt, în întregul guvern, ştiind că un ministru care a plagiat are de coordonat 1,8 miliarde de euro din bani publici? Furtul intelectual rămâne un furt oricât ar încerca Florin Roman şi alţi foşti prim-miniştri sau miniştri să diminueze gravitatea faptei şi el trebuie sancţionat. În aceste condiţii, este de neacceptat rămânerea lui Florin Roman în funcţia de ministru şi cerem premierului Nicolae Ciucă demiterea sa”, adaugă sursa menţionată.

USR subliniază că nu va tolera niciodată furtul şi va sancţiona întotdeauna orice formă de derapaj.

„Dacă PNL şi PSD mai au un minim respect faţă de cetăţenii acestei ţări, ar trebui să îl remanieze cât mai repede pe Florin Roman din funcţia de ministru. În caz contrar, prin tolerarea acestui furt, nu vor face decât să arate, o dată în plus, că pentru ei hoţia nu contează, ba chiar te face ministru”, precizează reprezentanţii USR.

Sursa: stiripesurse.ro

Citește mai mult

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: „Nu lăsați să moară, viața de la țară! Comunele din Alba au nevoie de fonduri europene pentru a se dezvolta”

Publicat

în

COMUNICAT DE PRESĂ| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: „Nu lăsați să moară, viața de la țară! Comunele din Alba au nevoie de fonduri europene pentru a se dezvolta”

Sunt tot mai mulți cei care vorbesc despre fondurile europene și șansa unică pe care o are România să se dezvolte, dar prea puțini sunt cei care se gândesc că sunt autorități locale care au nevoie de sprijin direct pentru a beneficia de ele.

Județul Alba este compus din 4 municipii, 7 orașe și 67 de comune. Dacă municipiile și majoritatea orașelor au un departament sau cel puțin un angajat pregătit pentru a depune proiecte și accesa fonduri europene, la primăriile de comune sunt mai puțini angajați, angrenați în multiple activități.

Electrica Furnizare Discount

Este timpul ca CJ Alba să înființeze un departament, cu cei mai buni specialiști, care să identifice măsuri și axe de finanțare pentru zona rurală din județ. Departamentul respectiv va trebui să colaboreze cu Grupurile de Acțiune Locală (GAL-uri), dar și cu primăriile, să ajute la scrierea proiectelor europene și să sprijine implementarea lor. Până în prezent, în relația cu autoritățile locale, cofinanțând anumite investiții, Consiliul Județean doar a prins peștele, fără a înmâna cuiva undița și momeala.

Atât în Planul Național de Redresare și Reziliență, cât și în celelalte programe și măsuri din actualul exercițiu bugetar, derulate prin PNDR, există proiecte comune de finanțare, de care pot beneficia mai multe localități din județ. AFIR are, spre exemplu, măsuri de finanțare de care pot beneficia mai multe comune, cu sau fără asociere, în funcție de caz. Astfel, colaborarea între CJ Alba, GAL-uri și UAT-uri este constructivă și indispensabilă în actualul context economic și european dacă vrem să dezvoltăm județul.

Voi înainta aceste propuneri conducerii Consiliului Județean Alba, în speranța că mediul rural se va dezvolta așa cum trebuie!

Cu respect pentru locuitorii județului Alba,

Deputat Radu Marcel Tuhuț

Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Daniel-Gheorghe Rusu: AUR readuce bucuria în sufletul copiilor și a celor oropsiți!

Publicat

în

Comunicat de presă| Daniel-Gheorghe Rusu: AUR readuce bucuria în sufletul copiilor și a celor oropsiți!

Filiala AUR Alba dă startul unei acțiuni prin care speră să aducă bucurie pe chipul celor aflați în suferință din cauza lipsurilor materiale.

Începând din data de 7 decembrie, demarăm campania ,,Moș Crăciun de AUR”.

Un proiect prin care, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vom ajuta copii și persoane vârstnice, proveniți din medii defavorizate.

Electrica Furnizare Discount

Vom face tot posibilul să ajutăm cât mai multe persoane și sperăm că vom reuși să facem mai luminoase sărbătorile unor oameni care au uitat să zâmbească.

Cei care doresc să sprijine material și financiar această acțiune, care este menită să aducă bucurie unor copilași sau persoane în vârstă, o pot face la:

Sediul nostru AUR din Alba Iulia, strada Națiunii, nr 11;

La numerele de telefon: +40741669604, +40720220477 sau pe pagina de Facebook

Vă mulțumim!

Moșul chiar face minuni! Implică-te și tu!

Deputat AUR Alba, Daniel-Gheorghe Rusu

 

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare