Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| NU CANDIDEZ PENTRU BANI ŞI AVUŢII!!

Unirea Ziarul

Publicat

în

NU CANDIDEZ PENTRU BANI ŞI AVUŢII!!

Începe vâltoarea promisiunilor, iar multe dintre ele se vor dovedi doar minciuni. De 30 de ani s-a întâmplat mereu. Din păcate la atât s-a rezumat și astfel a ajuns campania electorală: un veritabil castel al minciunilor!

Toți politicienii promit și unii dintre ei o fac de peste 15-20 de ani. Cei mai mulți au fost mereu pe funcțiile pentru care astăzi candidează din nou. Luați-o ca o banalitate: dacă acești oameni, cei care ne-au condus în ultimii 20-30 de ani, și-ar fi respectat promisiunile, ar fi făcut ceea ce ar fi trebuit și pentru care noi i-am plătit, ASTĂZI nimeni nu ar mai fi avut NIMIC de promis!

Înseamnă că avem o problemă cât se poate de reală. NU PUTEM vota de fiecare dată la fel, iar rezultatul să fie altul?! Doar un exemplu: în 2015 ar fi trebuit ca HALDA ECOLOGICĂ DE LA GALDA DE JOS să fie funcțio­nală, în urma unei investiții de 45 milioane de euro! Investiție făcută din banii noștri, pentru că “fondurile europene” sunt până la urmă taxele și impozitele noastre către UE, iar cota de cofinanțare provine la fel din taxele și impozitele noastre către statul român! În 2016 era prima pe lista de promisiuni a actualei condu­ceri a CJ Alba. Suntem în 2020 și aceleași GUNOAIE sunt în cap de listă!!! Și aici mă refeream doar la promisiuni… desigur. Timp în care noi plătim cu peste 450% mai mult prețul gunoiului decât în 2015!!! Și nu ne poate spune nimeni că inflația sau Guvernul

LuCOVID sunt de vină…

Deși fac politică din 1994 ca membru al Partidului Național

Liberal (ăla al Brătienilor), CANDIDEZ PENTRU PRIMA DATĂ la o funcție publică din partea ALDE. Și am ales Președinția Consiliului Județean Alba pentru că TREBUIE să începem să mișcăm lucrurile în județ.

Provin dintr-o familie de gospodari din satul Biia, comuna Șona de pe malul Târnavei Mici. Sunt fermier, om de afaceri din 1991, activez în domeniul Hoteluri – Restaurante, proprietarul Vilei Elisabeta și dețin o fermă de vaci de carne în comuna Mogoș și Crăciunelu de Jos, jud. Alba. Pot spune că am realizat în viață aproape tot ce mi-am dorit și este, cred, evident pentru toată lumea: NU CANDIDEZ PENTRU BANI ȘI AVUȚII! Mie politicul sau politica nu au ce să îmi ofere din punct de vedere financiar! Am trecut de mult de etapa aceea.

EU am ales să candidez pentru viitorul nostru, pentru VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI! Acest județ este al nostru al tuturor și depinde de fiecare dintre noi să îl schimbăm și să ne schimbăm! Nu va fi ușor, dar nu este nici imposibil! Cu toții purtăm o răspundere pentru toate nere­alizările de până acum, dar de data aceasta chiar avem o alternativă în cei care nu au mai candidat niciodată și care nu sunt datori niciunui clan politic, indiferent de culoare.

Deși îmi vine greu să vă cer votul, am rugămintea ca atunci când va veni timpul să puneți ștampila pe buletinul de vot să aveți încredere că sunt doar UNUL DE-AL DUMNEAVOASTRĂ!

Ioan Lazăr Candidat ALDE la Președinția Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea