Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Luptăm pentru o primărie cu față umană la Blaj!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Luptăm pentru o primărie cu față umană la Blaj!

De prea mulți ani la Blaj s-a instaurat încet dar sigur o DICTATURĂ care a aruncat una dintre cele mai frumoase și mai deschise comunități din Alba înapoi în timp. Pe nesimțite, mascând uneori profesionismul în administrație, vechiul centru cultural al Transilvaniei s-a transformat astăzi într-o enclavă, unde dictatura și moftul de familie au devenit criterii de conducere nu doar a Primăriei Blaj, ci a unei întregi comunități, a familiilor și relațiilor noastre de personale.

Cu toții cunoaștem expresia “Panem et circenses” (PÂINE ȘI CIRC), prin care se denunța tentativa împăraților, dintr-o perioadă de decadență a Romei, de a atrage bunăvoința poporului oferindu-i distracție – jocuri de circ – iar la finalul acestora, hrană cât să-şi potolească foamea. Nu ne sună cunoscut? MOFTUL de a avea o echipă de volei plătită din bani publici, DAR UNDE NU AU LOC JUCĂTOARE ROMÂNCE, tinere talente și sportive ale Blajului nu ne spune chiar nimic? Măcar celor care încă suntem obișnuiți să mai și gândim, nu doar să primim de bună ceea ce ni se spune!!! Tuturor ne place sportul, dar parcă aș fi mai mândru ca trofeele câștigate să se fi făcut dând curaj și susținând cu adevărat tinerele talente din zona noastră. NOI vom fi cei care însă VOM SPRIJINI DIN PRIMA ZI SPORTUL DE MASĂ ÎN RÂNDUL TINERILOR DIN BLAJ!

Știu, sunt lucruri care s-au făcut și pentru care ne bucurăm cu toții. Toate s-au făcut în mod evident din banii și taxele noastre! Nu este ca și cum altcineva ar fi plătit în locul nostru! Pentru tot ce s-a făcut, am plătit. Doar că uneori poate dublu sau triplu decât ar fi trebuit. Este și singura primărie din țară probabil unde chiar și când plouă, se udă florile!

Împreună cu doamna profesor-antrenor Silvia MARCU promitem un lucru cât se poate de decent, dar și de sigur: RISIPA va înceta!

Și așa vom construi în cel mai scurt timp primul COMPLEX SOCIAL PENTRU BĂTRÂNI (CĂMIN, CANTINĂ, ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI MEDICALĂ).

Avem nevoie de asemenea de atragerea unor INVESTITORI care să asigure atât o variantă pentru municipiu în cazul unei restrângeri a activității firmei BOSCH, cât și o concurență pentru CREȘTEREA VENITURILOR ANGAJAȚILOR.

SUNT NĂSCUT ȘI CRESCUT ÎN ZONA TÂRNAVEI MICI ȘI NU VOI UITA NICIODATĂ DE UNDE AM PLECAT! Iar ÎMPREUNĂ cu doamna SILVIA MARCU, candidatul ALDE la Primăria Blaj, vom da blăjenilor și întregului județ cea mai performantă echipă.

IOAN LAZĂR

Candidat ALDE la Președinția Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea