Publicitate electorală| La Cricău ne apucăm de treabă!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Dragi locuitori ai comunei Cricău, timpul scuzelor pentru tot ce nu au fost alții în stare să facă a trecut! Acum trebuie să ne pregătim să SCHIMBĂM cu adevărat TOTUL.

Prioritatea noastră cea mai mare va fi ATRAGEREA FONDURILOR EUROPENE! Toți vorbesc, însă prea puțini sunt cei care știu să o facă. Banii europeni există, însă nu vin singuri… fără proiecte, fără o viziune de dezvoltare.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Echipa de candidați ALDE propune înființarea unui birou de consultanță și întocmire a documentației pentru SUBVENȚIILE APIA, chiar la Cricău! Vom avea un BIROU SPECIFIC PENTRU FONDURI EUROPENE ȘI APIA chiar în comuna noastră. Și acestea încă din primul an de mandat (2021)!

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ne asumăm să pornim MAREA ASFALTARE a drumurilor comunale și să extindem rețelele de alimentare cu apă și canalizare în toate localitățile comunei noastre în primii 3 ani de mandat.

Copiii noștri vor avea aceleași condiții pe care le au cei de la oraș. Pentru prima dată vom aduce ȘCOALA de la sat în secolul XXI și în comuna Cricău.

Împreună cu echipa de candidați de la Consiliul Județean Alba ne propunem cele mai importante proiecte pentru comuna noastră și pentru întreg județul:

1.REDESCHIDEREA TÂRGURILOR DE ANIMALE
2.ÎNTĂBULAREA DE URGENȚĂ A TERENURILOR AGRICOLE
3.MODIFICAREA LEGII PORCULUI: avem nevoie să creștem animale și să le putem vinde fără să ne oprească nimeni!

Pentru a duce la îndeplinire ceea ce v-am propus, avem nevoie de ÎNCREDEREA ȘI VOTUL DUMNEAVOASTRĂ!

ÎMPREUNĂ putem avea o comunitate cu ADEVĂRAT EUROPEANĂ!

IOAN LAZĂR Candidat ALDE PREȘEDINTE CJ ALBA

FLORIN TODERICIU! Candidat ALDE  PRIMAR COMUNA CRICĂU

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419