Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Greșit, domnule Paul Voicu! Problemele albaiulienilor sunt și ale primarului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Greșit, domnule Paul Voicu! Problemele albaiulienilor sunt și ale primarului

Problemele colective ale locuitorilor sunt, în egală măsură, și ale primarului, chiar dacă soluționarea lor nu intră în atribuțiile din fișa postului. Un primar responsabil este interesat de toate grijile și neajunsurilor localnicilor, iar dacă nu le poate rezolva, apelează la alte instituții abilitate. Și nu renunță până când cei care au dreptate au și câștig de cauză!

Domnule Paul Voicu, în calitate de viceprimar cu atribuții de primar, chiar dacă proprietar al podului de peste râul Mureș nu este primăria, nu este o soluție să întoarceți capul.

Timpii de așteptare și nervii șoferilor vor fi la fel de mari. Montând două panouri, la capetele podului de la Partoș, în care precizați că acesta nu este al Primăriei municipiului Alba Iulia, ci proprietar este C.N.A.I.R., instituție subordonată Ministerului Transporturilor, nu se rezolvă problema! Iar numerele afișate pe panouri vă ajută mai mult pe dumneavoastră decât pe șoferi, încercând, pe cale interinstituțională și administrative, să găsiți o soluție.

Lipsa calității lucrărilor ne costă pe noi toți, la fel cum vă costă și pe dumneavoastră, când mergeți sau veniți dinspre Sebeș.

În acest caz se impune o colaborare strânsă cu Instituția Prefectului, Consiliul Județean Alba, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor. Astfel, trebuia să montați un singur panou, în propriul birou, pe care să îl vedeți zilnic până la rezolvarea situației.

Alin Stanciu,

Candidatul Partidului Social Democrat Alba la Primăria Alba Iulia

Pentru un oraș prosper!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
EXECUTAT de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro
CUI mandatar financiar județean 21200019


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane Primăria Roșia Montană se pregătește să modernizeze patru drumuri comunale cu o lungime totală de aproape 11 kilometri. Este vorba despre DC 146, DC Coasta Henții, DC Hondru Curături – tronosnul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea