Publicitate electorală| Florea Paul Victor: Astăzi este vineri seara și tu nu ai ce face în Alba Iulia!

Sunt Paul, am 25 de ani, și vineri seara nu am ce face în Alba Iulia! Probabil nici tu!

Înainte de a fi candidat independent la Consiliul Local Alba Iulia, sunt tânăr și mă nemulțumește faptul că în Alba Iulia nu ai unde și cum să-ți petreci timpul liber. Este problema mea și a generației mele, de la elevul de 14 ani sau studentul de 20 până la tânărul de 32 de ani. Toți suntem prizonierii unui oraș în care nu ai ce să faci vineri seara!

ELIT

Desigur, avem o Cetate frumoasă prin care să te plimbi și un Parc Dendrologic. Mai mergi la o terasă și…cam atât. Se lasă liniștea peste mica noastră urbe…Orice oraș are un loc special al lui, unde oamenii se strâng la un pahar de vin, la o masă bună sau o petrecere mișto. Unii îi spun „Centrul vechi”, alții „city center”. E acel loc unde începe viața de noapte, unde te pierzi în mulțime și trăiești clipa!

Alba Iulia are un potențial extraordinar de a avea un astfel de loc, într-o Cetate cu șanțuri imense, cu loc de promenadă și mult aer liber.

Secretul? Chirii mai ieftine pentru agenții economici (-60%) și amenajarea de către Primărie a unei laturi a Cetății special deservită pentru acest scop.

Mai propun crearea unui program local de finanțare a start-up-urilor, prin care tinerii antreprenori să fie sprijiniți să-și înființeze fie o cafenea literară, fie un local de petreceri tematice, fie chiar un centru de airsoft.

Criza de Coronavirus va trece iar un oraș nu poate trăi doar prin plimbări în jurul Cetății, două serbări câmpenești și 3 focuri de artificii. Trebuie să dăm viață acestui oraș, în special pentru elevi și studenți care, din păcate, decid să plece definitiv în alte orașe. Eu am decis să rămân în Alba Iulia și să încerc să reconstruiesc ceea ce au stricat alții.

Prin facilități fiscale, prin chirii decente și adoptarea bugetului local la nevoile generației tinere, redăm Alba Iulia elevilor, studenților și tinerilor, dar și turiștilor dornici să vadă mai mult decât o Cetate.

Împreună, construim noul „Centru vechi” al orașului și viața de noapte de care turiștii, tinerii și albaiulienii au atâta nevoie!

Comandat de CANDIDAT INDEPENDENT, FLOREA PAUL VICTOR, functia de consilier local al MUN. Alba Iulia.
PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
CUI mandatar financiar 24200153

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Alin Luca 11 septembrie 2020 at 19:13

misto baiat, faine idei. Merita sustinut!

Studentul 11 septembrie 2020 at 19:40

Like

Comentariile sunt oprite