Publicitate electorală| Echipa PNL Aiud este vocea ta, aiudeanule!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020
Dragi aiudeni,

Administrarea unui oraș implică în mod obligatoriu luarea celor mai bune decizii pentru cetățeni. Democrația fiind reprezentativă, dumneavoastră, dragi aiudeni, veți decide, în fapt, prin reprezentanții pe care îi alegeți pe 27 septembrie 2020. Pentru a vă asigura că aceștia iau cele mai bune decizii, este important să îi cunoașteți, să vă regăsiți în ideile lor și să fiți convinși de profesionalismul lor.

Partidul Național Liberal vă propune o echipă eficientă, competentă și onestă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

O echipă formată din oameni cu totul noi în politică, precum și din oameni experimentați în ale administrației publice. În care regăsiți antreprenori, medici, dascăli, avocați, tehnicieni, iar enumerarea poate continua. Echipa PNL Aiud este reprezentativă pentru toate categoriile socio-profesionale și de vârstă. O echipă de aiudeni devotați Aiudului, care vor lua cele mai bune decizii pentru dumneavoastră. Cert este, dragi aiudeni, că vă propunem o echipă de profesioniști. O echipă, singura în adevăratul sens al cuvântului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Veți descoperi cel puțin un motiv întemeiat să îi votați pe oamenii echipei PNL, fie că vorbim despre locul 2 – Ștef Ioan, antreprenor cu zeci de angajați; locul 3 – Stoian Iosif, medic cu o experiență de peste 30 de ani; locul 4 – Barb Cristian, profesor de arte cu calități morale impecabile; locul 5 –  Gâlea Gabriela, omul care șlefuiește caracterele a sute de elevi din școala aiudeană; locul 6 – Alexandru Cocioran, tânăr cu totul nou în politică, cu un spirit civic de invidiat, hotărât să pună umărul pentru ca Aiudul să rămână pe calea cea bună; locul 7 – Mihăilă Daciana, sociabilă, empatică și plină de optimism, este un profesor consilier îndrăgit de sute de elevi aiudeni; locul 8 – Bande Lucian, învățat să prețuiască valorile creștine, s-a implicat în ultimii 15 ani în nenumărate acțiuni de ecologizare; locul 9 – Năndrean Paul, medic stomatolog cu practică privată în Aiud de mai bine de 10 ani; locul 10 – Barbu Anamaria, de profesie economist, este mereu pregătită pentru acțiuni în slujba comunității; locul 11 – Brădescu Lucian – experiența profesională (inginer) îi permite să fie mereu eficient în ceea ce face; locul 12 – Bogdan Cătălin, cu o vastă experiență în domeniul organizării evenimentelor, a înființat o școală de dans la Aiud și a decis să se implice în viața comunității; locul 13 – Georgiu Cosmin, profesor ca vocație, specialist în relații publice pe cartea de vizită, este dintotdeauna dedicat urbei natale; locul 14 – Vultur Vasile, mandatele de consilier local îl caracterizează ca pe un om al dialogului și echilibrului: locul 15 – Koble Ladislau, avocat de profesie, s-a alăturat echipei liberale din Aiud pentru a continua proiectul de modernizare; locul 16 – Popa Claudiu, inginer topograf de profesie, spiritul său de echipă este un model pentru noi, toți. Iar lista continuă cu oameni de o calitate extraordinară, care împărtășesc un scop comun: binele aiudenilor.

Primarul în exercițiu – doamna Iulia Adriana Oana Badea – este omul care a coagulat această echipă în jurul ei, care reprezintă maturitatea și eficiența în administrație și care a dovedit prin fapte că ia cele mai bune decizii pentru aiudeni.

Împreună, pe calea cea bună pentru Aiud.

Echipa PNL Aiud.

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

 

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro