Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Dragi cetățeni ai orașului Teiuș și ai localităților aparținătoare

Publicat

în

Adresându-mă cu recunoștința și respectul pe care îl port fiecăruia, cu îngăduința dumneavoastră vreau să mă prezint și să prezint cine sunt, de unde vin, ce gândesc și ce îmi doresc să realizez.

Mă numesc Aurel Breaz, am 53 de ani, sunt căsătorit, căsătorie încununată cu doi copii minunați. M-am născut, am crescut și m-am dezvoltat pe aceste meleaguri binecuvântate de DUMNEZEU aflate la răscruce de drumuri, ape și vânturi. Părinții au fost cei care au sădit în conștiința și sufletul meu adevărate virtuți, cele care sunt baza educației și formării caracterului unui om, aceasta fiind rampa de lansare spre un viitor plin de realizări. Au reușit să-mi insufle dorința de a munci, făcându-mă să înțeleg că doar prin muncă și stăruință poți ajunge la dorință și că orice meserie dacă este prestată cu demnitate și onoare poate fi ridicată la rang de artă, iar orice este construit pe dreptate și adevăr va dăinui.

  Educația mea ca om se datorează și dascălilor excepționali care au contribuit la formarea mea și a multor generații, reușind să ne insufle că viața este o carte veșnic deschisă spre a studia și învăța (cartea fiind cel mai de preț bun al omului). De profesie jurist, actualmente administrator, cu o experiență de peste 27 ani în domeniul privat, muncind cu credință și devotement,  am reușit alături de colegi să ne autoeducăm și să constatăm că munca este singura unitate corectă de măsură a valorii. Mediul privat fiind zona în care dacă nu oferi ceva zilnic nu primești nimic în schimb, este locul unde înțelegem cel mai bine că prima sursă de venit este economia și nu risipa.

  Sunt onorat și recunoscător pentru această cinste de a fi reprezentantul Partidului Național Liberal la cea mai înaltă funcție a unei comunități, ceea ce mă responsabilizează, având datoria de a fi un vector de echilibru, liniște și pace. Implicând în actul administrativ pe fiecare din dumneavoastră prin idei și sugestii, analizând totodată și făcând suma lor, iar rezultatul ideii majoritare să primeze întru dezvoltarea și bunăstarea comună a tuturor.

Electrica Furnizare Discount

  Înțelegerea și credința mea este că cei care ajungem acolo mergem pentru a slujii, nu pentru a ni se slujii și că oricare dintre dumneavoastră sunteți cel puțin la fel de valoroși și importanți ca fiecare dintre candidați.

  Îmbunătățirea constantă și fără sfârșit în educație și conduita morală mă încredințează să cred că ne va ajuta să gestionăm corect, transparent și echilibrat toate resursele spre folosul comun, clădind un viitor bazat pe investiții generatoare de bunăstare ceea ce ne garantează succesul.

  Prioritatea mea este dezvoltarea pe toate planurile într-un mod echilibrat și desciplinat, de la drumuri și rețele edilitare, învățământ, sănătate, cultură, sport, mediu și atragerea de noi investitori, cât și sprijinirea și protejarea celor locali.

  Prețuind și respectând trecutul, dând totul prezentului vom putea clădii un viitor măreț. Respectând și apreciind lucrurile bune care s-au făcut și învățând din greșeli cred că investițiile trebuie făcute echilibrat în conformitate cu nevoile, confortl și utilitatea, respectând standarul calității, aducând toate zonele la același nivel de confort și civilizație.

 Pentru mine este o provocare și un nou început și vin în fața dumneavoastră cu o noua echipă hotărâtă, harnică și plină de entuziasm, având cele mai bune intenții. Sprijinit de către domnul președinte Ion Dumitrel și echipa sa de la Consiliul Județean Alba, având exemplul și susținerea colegilor liberali care au o îndelungată experiență în administrația locală, consider că o să reușim tot ce ne-am propus.

  Credința mea este că toată energia trebuie folosită înspre a face oamenii mai buni și locurile mai frumoase, dezvoltându-ne iubirea față de întreaga umanitate.

  Dumnezeu să binecuvânteze aceast oraș.

                                                                                                                     Cu respect și recunoștință

                                                                                                                                   Aurel Breaz

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

Publicitate

Politică Administrație

Soarta țării se decide prin SMS: Membrii PSD întrebați prin mesaje dacă doresc guvernare alături de PNL. Reprezentanți din ALBA confirmă „demersul”

Publicat

în

Soarta țării se decide prin SMS: Membrii PSD întrebați prin mesaje dacă doresc guvernare alături de PNL. Reprezentanți din ALBA confirmă „demersul”

Situația în PSD este neclară după desemnarea generalului (r) Nicolae Ciucă drept candidat pentru funcția de prim-ministru. Mai mulți social-democrați din țară au primit mesaje în care erau întrebați dacă și-ar dori ca PSD să intre la guvernare alături de PNL.

„Credeți că PSD ar trebui să formeze un guvern împreună cu PNL, cu premier Nicolae Ciucă?

Electrica Furnizare Discount

1 – da

2 – nu

3 – nu știu

(răspunde cu 1, 2 sau 3)”, este sms-ul primit de unii membri ai PSD.”

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, a confirmat pentru ziarulunirea.ro informația. Astfel, acesta, împreună cu mai mulți membrii ai partidului, ar fi fost consultați prin intermediul acestui sondaj prin telefon.

Nu este clar la acest moment dacă este vorba despre un demers la nivel național sau doar unele filiale județene au ales să își consulte liderii locali în acest fel.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat joi că social-democrații nu susțin un guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă și nici nu renunță la ideea anticipatelor, însă acestea nu se pot ține în acest moment. Totuși, Ciolacu nu a exclus discuții cu Ciucă pentru un guvern de largă majoritate parlamentară.

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, au cerut în şedinţa Biroului Permanent al partidului ca PSD să nu voteze un guvern minoritar PNL-UDMR indiferent de numele premierului.

Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Europarlamentarul Victor Negrescu a solicitat, în plenul Parlamentului European, intervenția Uniunii Europene în România pentru a gestiona criza medicală

Publicat

în

Europarlamentarul Victor Negrescu a luat cuvântul în plenul Parlamentului European pentru a prezenta situația medicală dezastruoasă din România și a solicitat Uniunii Europene să intervină pentru a ajuta țara noastră în a gestiona criza medicală.

“Pandemia nu a trecut. Mai sunt multe state membre care întâmpină probleme în a gestiona criza din domeniul sănătății. De aceea, acest subiect trebuie să fie primordial pe agenda Consiliului European.

În România, din cauza incompetenței partidelor de dreapta, avem astăzi peste 500 de decese pe zi. La fiecare 2 minute moare o persoană, iar acest lucru riscă să readucă întreaga Europă în zona roșie.

Electrica Furnizare Discount

Uniunea Europeană trebuie să intervină. Nu poate să lase lucrurile la voia întâmplării, mai ales că executivul din România a ratat atât campania de vaccinare cât și achiziția de teste din bani europeni”, a precizat eurodeputatul Victor Negrescu.

Europarlamentarul român a solicitat o decizie în cadrul Consiliului European privind criza prețurilor din domeniul energiei și o implicare mai amplă în gestionarea efectelor negative generate de pandemie.

“Efectele negative ale pandemiei asupra economiei și societății sunt doar la început. Consiliul trebuie să fie mai activ în a reacționa. Este valabil și pentru criza prețurilor din domeniul energiei.

Profiturile cresc, iar populația europeană sărăcește. Dincolo de cinismul unor lideri politici, este nevoie de măsuri active și de acțiuni europene care să ofere soluții la provocările și greutățile întâmpinate de cetățeni. Mă aștept de la Consiliul European viitor să vină cu soluții și decizii clare. Indecizia costă vieți”, a adăugat europarlamentarul social democrat, Victor Negrescu.

Citește mai mult

Politică Administrație

Dezbatere publică la Alba Iulia privind investiţiile private şi publice în domeniul urbanismului şi construcţiilor și elaborarea sau revizuirea documentațiilor de Urbanism și Amenajarea teritoriului

Publicat

în

Dezbatere publică la Alba Iulia privind investiţiile private şi publice în domeniul urbanismului şi construcţiilor și elaborarea sau revizuirea documentațiilor de Urbanism și Amenajarea teritoriului

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în data de 26.10.2021, ora 15.00, în sala de ședințe a Direcției Programe, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, Strada Bucovinei, nr. 6, dezbatere publică referitoare la proiectul de hotărâre privind aprobarea REGULAMENTULUI LOCAL privind investiţiile private şi publice în domeniul urbanismului şi construcţiilor în Municipiul Alba Iulia.

Proiectul de hotărâre și anexele aferente au fost afișate atât pe site-ul autorității publice, www.apulum.ro, la secțiunea Consultare publică cât și la avizierul acesteia.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în scris, conform anunțului nr. 104610/2021, specificându-se articolul sau articolele din proiectul de act normativ în discuție, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, din Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 27.09.2021, ora.16.00.

Electrica Furnizare Discount

Modalitatea de înscriere și luarea cuvântului: luarea cuvântului se face în ordinea înscrierii pe listă, la începutul dezbaterii publice. Timpul alocat luării cuvântului este de 10 minute pentru fiecare participant.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la dezbaterea publică, având asupra sa actul de identitate, respectiv dovada calității de reprezentant al persoanei juridice, după caz.

Potrivit prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, coroborate cu prevederile OUG nr. 57/2019 privind codul administrativ, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la luarea cuvântului și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție; la dezbaterea publică vor participa obligatoriu inițiatorul și/sau inițiatorii proiectului de act normativ din cadrul autorității publice locale, experții și/sau specialiștii care au participat la elaborarea referatului de aprobare însoțit de alte documente specifice, privind necesitatea adoptării actului normativ propus și persoanele interesate care au făcut recomandări scrise.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în data de 26.10.2021, ora 15.00, în sala de ședințe a Direcției Programe, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, Strada Bucovinei, nr. 6, dezbatere publică referitoare la proiectul de hotărâre privind aprobarea REGULAMENTULUI LOCAL de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea documentațiilor de Urbanism și Amenajarea teritoriului.

Proiectul de hotărâre și anexele aferente au fost afișate atât pe site-ul autorității publice, www.apulum.ro, la secțiunea Consultare publică cât și la avizierul acesteia.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în scris, conform anunțului nr. 104620/2021, specificându-se articolul sau articolele din proiectul de act normativ în discuție, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, din Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 27.09.2021, ora.16.00.

Modalitatea de înscriere și luarea cuvântului: luarea cuvântului se face în ordinea înscrierii pe listă, la începutul dezbaterii publice. Timpul alocat luării cuvântului este de 10 minute pentru fiecare participant.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la dezbaterea publică, având asupra sa actul de identitate, respectiv dovada calității de reprezentant al persoanei juridice, după caz.

Potrivit prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, coroborate cu prevederile OUG nr. 57/2019 privind codul administrativ, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la luarea cuvântului și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție; la dezbaterea publică vor participa obligatoriu inițiatorul și/sau inițiatorii proiectului de act normativ din cadrul autorității publice locale, experții și/sau specialiștii care au participat la elaborarea referatului de aprobare însoțit de alte documente specifice, privind necesitatea adoptării actului normativ propus și persoanele interesate care au făcut recomandări scrise.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare