Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Dragi cetățeni ai orașului Teiuș și ai localităților aparținătoare

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Adresându-mă cu recunoștința și respectul pe care îl port fiecăruia, cu îngăduința dumneavoastră vreau să mă prezint și să prezint cine sunt, de unde vin, ce gândesc și ce îmi doresc să realizez.

Mă numesc Aurel Breaz, am 53 de ani, sunt căsătorit, căsătorie încununată cu doi copii minunați. M-am născut, am crescut și m-am dezvoltat pe aceste meleaguri binecuvântate de DUMNEZEU aflate la răscruce de drumuri, ape și vânturi. Părinții au fost cei care au sădit în conștiința și sufletul meu adevărate virtuți, cele care sunt baza educației și formării caracterului unui om, aceasta fiind rampa de lansare spre un viitor plin de realizări. Au reușit să-mi insufle dorința de a munci, făcându-mă să înțeleg că doar prin muncă și stăruință poți ajunge la dorință și că orice meserie dacă este prestată cu demnitate și onoare poate fi ridicată la rang de artă, iar orice este construit pe dreptate și adevăr va dăinui.

  Educația mea ca om se datorează și dascălilor excepționali care au contribuit la formarea mea și a multor generații, reușind să ne insufle că viața este o carte veșnic deschisă spre a studia și învăța (cartea fiind cel mai de preț bun al omului). De profesie jurist, actualmente administrator, cu o experiență de peste 27 ani în domeniul privat, muncind cu credință și devotement,  am reușit alături de colegi să ne autoeducăm și să constatăm că munca este singura unitate corectă de măsură a valorii. Mediul privat fiind zona în care dacă nu oferi ceva zilnic nu primești nimic în schimb, este locul unde înțelegem cel mai bine că prima sursă de venit este economia și nu risipa.

  Sunt onorat și recunoscător pentru această cinste de a fi reprezentantul Partidului Național Liberal la cea mai înaltă funcție a unei comunități, ceea ce mă responsabilizează, având datoria de a fi un vector de echilibru, liniște și pace. Implicând în actul administrativ pe fiecare din dumneavoastră prin idei și sugestii, analizând totodată și făcând suma lor, iar rezultatul ideii majoritare să primeze întru dezvoltarea și bunăstarea comună a tuturor.

  Înțelegerea și credința mea este că cei care ajungem acolo mergem pentru a slujii, nu pentru a ni se slujii și că oricare dintre dumneavoastră sunteți cel puțin la fel de valoroși și importanți ca fiecare dintre candidați.

  Îmbunătățirea constantă și fără sfârșit în educație și conduita morală mă încredințează să cred că ne va ajuta să gestionăm corect, transparent și echilibrat toate resursele spre folosul comun, clădind un viitor bazat pe investiții generatoare de bunăstare ceea ce ne garantează succesul.

  Prioritatea mea este dezvoltarea pe toate planurile într-un mod echilibrat și desciplinat, de la drumuri și rețele edilitare, învățământ, sănătate, cultură, sport, mediu și atragerea de noi investitori, cât și sprijinirea și protejarea celor locali.

  Prețuind și respectând trecutul, dând totul prezentului vom putea clădii un viitor măreț. Respectând și apreciind lucrurile bune care s-au făcut și învățând din greșeli cred că investițiile trebuie făcute echilibrat în conformitate cu nevoile, confortl și utilitatea, respectând standarul calității, aducând toate zonele la același nivel de confort și civilizație.

 Pentru mine este o provocare și un nou început și vin în fața dumneavoastră cu o noua echipă hotărâtă, harnică și plină de entuziasm, având cele mai bune intenții. Sprijinit de către domnul președinte Ion Dumitrel și echipa sa de la Consiliul Județean Alba, având exemplul și susținerea colegilor liberali care au o îndelungată experiență în administrația locală, consider că o să reușim tot ce ne-am propus.

  Credința mea este că toată energia trebuie folosită înspre a face oamenii mai buni și locurile mai frumoase, dezvoltându-ne iubirea față de întreaga umanitate.

  Dumnezeu să binecuvânteze aceast oraș.

                                                                                                                     Cu respect și recunoștință

                                                                                                                                   Aurel Breaz

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea