Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Doresc ca aceste alegeri locale să fie câștigate de albaiulieni

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Publicitate electorală| Doresc ca aceste alegeri locale să fie câștigate de albaiulieni

Mă numesc Ioan Dăian și sunt născut și crescut în Alba Iulia, cartierul Micești. Am absolvit școala generală din Micești, apoi Liceul ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și sunt inginer diplomat al Institutului de Mine Petroșani. M-am alăturat echipei Acțiunea Națională Alba condusă de domnul Mircea Trifu, un luptător cu viziune pentru cauza albaiulienilor, deoarece am dorit să mă implic în rezolvarea problemelor orașului în care locuiesc. Dacă stăm toți pasivi și nu ne implicăm, nu vine nimeni din afară să ne rezolve problemele!

O să mă recunoașteți când mă vedeți la Sfânta Biserică și la toate evenimentele purtând cu demnitate costumul popular românesc, din dragoste și respect pentru țăranul român din rândul căruia provin și ca un îndemn pentru tineri să nu uite portul, tradițiile și obiceiurile poporului nostru.

Am călătorit mult în străinătate și de fiecare dată la întoarcere aveam dureri de cap când vedeam cum arată orașul nostru față de orașele din străinătate, dar în același timp am venit cu un suflu nou, cu ambiția de a munci mai mult și mai serios decât străinii. Ei nu sunt nici mai harnici și nici mai deștepți decât noi, dar sunt mult mai serioși și mai organizați în ceea ce fac.

Am observat că Alba Iulia este un oraș rămas în urmă din punct de vedere economic, un oraș cu puține locuri de muncă, un oraș care produce puțin, un oraș cu venituri scăzute, cu Cetatea Alba Carolina frumoasă, dar fără rentabilitate economică, un oraș care în viitorul apropiat va fi un oraș blocat de mașini, din cauza unei dezvoltări urbanistice nesănătoase. Dacă voi ajunge în consiliul local voi urmări îndeaproape cheltuirea eficientă a banului public, buna gospodărire a orașului, voi sprijini administrația locală în realizarea proiectelor privind educația, construcția de grădinițe și școli noi, voi sprijini proiectele pentru construirea de dispensare medicale moderne în toate cartierele municipiului.

Vreau mă lupt în consiliul local pentru crearea unei zone de dezvoltare industrială care să aducă noi locuri de muncă pentru albaiulieni și pentru atragerea de noi investitori. Sunt sigur că după aceste alegeri Alba Iulia va avea o administrație locală care va fi în slujba cetățenilor, o administrație care va rezolva problemele municipiului, o administrație care să ne facă să privim cu încredere în viitor.

Doresc ca această campanie electorală să fie una constructivă, de informare corectă a cetățenilor privind proiectele de viitor, o campanie în care să colaborăm cu cetățenii, să le ascultăm doleanțele și problemele, iar aceste alegeri locale să fie câștigate de albaiulieni.

Ing. Ioan DĂIAN, candidatul Partidului Acțiunea Națională Alba la Consiliul Local Alba Iulia

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba, publicat de SC UNIREA PRES SRL pe portalul https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar 21200094


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea