Publicitate electorală| Domnule viceprimar, dacă vedeți acest mesaj, vă rog în numele tuturor să CUMPĂRAȚI DOAR PUBELE DE GUNOI CARE SE POT DESCHIDE FIE AUTOMAT, FIE CU PICIORUL! Fie-vă milă de noi!

Lăsând la o parte faptul că doar în campanie electorală se montează pubele subterane în Alba Iulia, PROBLEMA pe care am semnalat-o rămâne:

PUBELELE PUBLICE DIN ALBA IULIA NU AU PEDALĂ ASTFEL ÎNCÂT SĂ FIE DESCHISE CU PICIORUL.

ELIT

Astfel, albaiulienii sunt obligați să pună mâna pe același mâner nedezinfectat și să ia toate bolile posibile.

Majoritatea nu închid capacul pentru că le e scârbă să pună mâna pe el (pe bună dreptate), astfel că mirosul de gunoi se simte în mai toate cartierele de blocuri.

La această ecuație se mai adaugă și șobolanii, șoarecii și insectele care, simțind miros de gunoi deschis, dau târcoale străzilor și blocurilor.

Iată câte se întâmplă de la o simplă chestie negândită!

Și dacă tot vorbim despre gunoaie, poate reușiți să convingeți operatorul de salubritate să colecteze gunoiul dintre blocuri mai mult de o dată pe săptămână. Pentru un oraș SMART, miroase cam urât…

În concluzie,domnule viceprimar, dacă vedeți acest mesaj, vă rog în numele tuturor să CUMPĂRAȚI DOAR PUBELE DE GUNOI CARE SE POT DESCHIDE FIE AUTOMAT, FIE CU PICIORUL Și SĂ COLECTAȚI MAI DES ȘI SELECTIV GUNOIUL DIN SPATELE BLOCURILOR. Fie-vă milă de noi!

Mulțumesc anticipat!

Comandat de CANDIDAT INDEPENDENT, FLOREA PAUL VICTOR, functia de consilier local al MUN. Alba Iulia.
PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
CUI mandatar financiar 24200153

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419