Publicitate electorală| Deputatul Florin Roman: În 27 septembrie, la Cricău va învinge bunul simț, nu minciuna și impostura. Constantin Corodeanu este alegerea firească pentru funcția de primar.

Particip la campanii electorale de mulți ani, dar ce se întâmplă în această perioadă la Cricău este, și spun acest lucuru fărăr să exagerez, o mare ticăloșie. O asemenea înșiruire de minciuni și atacuri la persoană care nu au nicio legătură cu realitatea rar mi-a fost dat să văd.

În loc să fie o competiție electorală în care să vedem proiecte și idei pentru dezvoltarea comunei, asistăm la o campanie mizerabilă dusă de Florin Todericiu, candidatul ALDE la funcția de primar, îndreptată împotriva candidatului liberal, Constantin Corodeanu.

ELIT

Probabil disperarea îl face pe Florin Todericiu să atace cu atâta înverșunare și să arunce atâtea minciuni și mizerii împotriva adversarului politic. Candidatul ALDE nu mai ține cont de nimic în acest atac suburban. Nu mai ține cont că este în curtea bisericii sau pe stradă, nu mai ține cont dacă vorbește în presă sau în mod privat și aruncă doar vorbe goale.

Locuitorii comunei Cricău trebuie să știe că Florin Todericiu a insistat timp de două săptămâni la conducerea PNL să fie nominalizat ca și candidat la funcția de primar. Am refuzat acest lucru deorece am realizat rapid că nu putem susține un om care se bazează pe minciuni. Apoi a mers la USR și a încercat să fie desemnat candidat din partea acestei formațiuni dar și a acolo a găsit ușa închisă.

Îl cunosc pe Constantin Corodeanu de mulți ani și știu foarte bine că este caracterizat de bun simț, hărnicie și respect, calități moștenite de la părinții lui care au fost oameni de o calitate ireproșabilă. Din aceste motive sunt convins că locuitorii Cricăului, Tibrului și Craivei vor știi ce să aleagă în 27 septembrie: bunul simț și respectul, în detrimentul minciunii și ipocriziei.

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419