Ziarul Unirea

Publicitate electorală| Cer public DEMISIA și plata ultimelor ILEGALITĂȚI din buzunarul propriu!

Dacă a fost ilegal ce a făcut Primăria Alba Iulia, pe cale de consecință CINEVA TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ! Așa ar fi într-un oraș european! Știu că manipulările funcționează mai bine decât bunul simț, dar nu și în orașul pe care ni-l dorim cu toții! În orașul nostru de după 27 Septembrie!

Pentru gestul imoral și profund ILEGAL de a ne pune pe noi pe toți să plătim pentru afișele electorale ale lui Paul Voicu, și eu cer demisia de urgență (era să spun de onoare) a actualului viceprimar!

ELIT

În calitate de consilier local, solicit oficial Primăriei Alba Iulia să declare public cât au costat materialele publicitare și promovarea lor, iar suma să fie imputată actualului viceprimar. Și nu îi plângeți de milă. Pentru cei care nu cunosc, salariul lunar al acestuia poate acoperi cu siguranță costurile acestei ultime ILEGALITĂȚI! NIMENI în Alba Iulia nu are un salariu de 23.000 de lei/lună!! Da, ați citit bine: aproape 230 milioane de lei vechi/lună! Pentru ce???
Fii SMART! Fii parte a schimbării!

#www.schimbaalbaiulia.ro #noisuntemschimbarea #noisuntemalbaiulia
Lazăr Ioan Bogdan
Primarul noii generații!

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419