Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PSIHOZĂ în Alba Iulia, după ce doi oameni au fost înțepați cu o seringă, pe stradă. Alte persoane s-au prezentat la spital, dar doctorii NU au găsit urme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cazul celor două persoane înțepate cu o seringă, pe stradă, la Alba Iulia, a declanșat o adevărată psihoză în oraș. Lumea vorbește și pe rețeaua de socializare ajungând, ca de obicei, să exagereze. În ultimele ore, pe Facebook se tot distribuie o postare în care se anunță că încă 5 persoane au fost înțepate, care alimentează panica răspândită între albaiulieni. CUM STAU LUCRURILE, de fapt:

Noaptea trecută s-au prezentat 2 tineri la secția de Urgențe a spitalului din Alba Iulia, un adolescent de 15 ani și o tânără cu câțiva ani mai mare. Aceștia au declarat că au fost înțepați în timp ce se aflau într-un loc aglomerat din oreș, însă după controlul medical amănunțit, medicii NU au găsit nicio urmă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”La Urgențe s-au prezentat noaptea trecută două persoane, un băiat de 15 ani și o fată de 19 ani, care au spus că au fost înțepați în timp ce se aflau în oraș, însă medicii nu au putut confirma deoarece, la control, nu au depistat urme de înțepături”, a precizat reprezentantul Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia, pentru ziarulunirea.ro.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, a precizat că deși tinerii au susținut la spital că au fost înțepați de persoane necunoscute, nu au depus nicio reclamație privind agresiunea.

Reamintim că în Alba Iulia există deja o anchetă privind împrejurările în care, în urmă cu 10 zile, două persoane din oraș au ajuns la Secția de Urgențe a Spitalului Județean cu înțepături despre care au declarat că le-au fost făcute pe stradă.

CITEȘTE ȘI: ANCHETĂ în Alba Iulia după ce două persoane au fost înțepate cu o SERINGĂ, pe stradă. Li s-au recomandat analize pentru HIV și Hepatită

În acest caz, agresiunea a fost confirmată de medici iar potrivit IPJ Alba, s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efecturază cercetări pentru identificarea agresorilor. Se pare ca aceștia sunt doi tineri, posibil minori, iar incidentul s-a produs în Zona Industrială din Alba Iulia, în apropiere de magazinul Dedeman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea