Rămâi conectat

Actualitate

PSD se răzbună pe studenți. Guvernul vrea să limiteze numărul călătoriilor pe care le pot face gratuit cu trenul

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD se răzbună pe studenți. Guvernul vrea să limiteze numărul călătoriilor pe care le pot face gratuit cu trenul

Lovitură dură pentru milioane de români! Guvernul Dăncilă vrea să limiteze numărul călătoriilor pe care studenții le pot face gratuit cu trenul, susțin surse din rândul PSD.

Aceasta este o măsură drastică având în vedere că fostul lider social-democrat promitea înainte de a fi încarcerat, reduceri și gratuități pentru studenți, inclusiv la călătoriile cu avionul pe rutele interne, scrie Antena3.ro.

Posivilitatea ar putea fi discutată chiar în Comitetul Executiv Național, așa a declarat Eugen Teodorovici când a fost întrebat de jurnaliști.

CFR Călători are vagoane insuficiente, iar în plus există gaura la buget de 11 miliarde de lei. Această facilitate va fi discutată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea