Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba: Încă o filă de roman de demagogie politică marca PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Așa cum suntem obișnuiți cu ieșirile publice delirante și habarniste ale marelui mafalda al politicii românești, dl deputat Florin Roman, acesta nu se dezminte și epatează din nou cu o declarație de presă în stil propriu, din care rezultă foarte clar necunoașterea sistemului de învățământ românesc, irealitatea și tendința de a politiza absolut tot ce mișcă în spațiul mioritic, a domnului Roman.

Trist,dar în același timp foarte adevărat este faptul că printr-un astfel de politician oamenii își pun speranța în ziua de mâine,visând la un trai mai bun și la un viitor luminos pentru copiii lor.Ne întrebăm,nu retoric,cum domnul Roman poate transmite vreo brumă de încredere în rândul cetățenilor, atâta timp cât aruncă în derizoriu problemele fundamentale ale țării,politizându-le până la refuz,cum este și cazul sistemului de educație,în fața căruia ,în loc să se aplece cu smerenie nu se ferește să-l împroaște cu zoaie ori de câte ori are ocazia.Aceste aspecte descalificante relevă calitatea umană a unei persoane care nu peste mult timp ne va solicita sa-i acordăm încrederea încă patru ani.

Referitor la articolul aparut în presa locală cu titlul ,,PSD descalifică școli de elita județeană”,îi reamintim domnului Roman că din nou demonstrează nepriceperea în domeniul învățământului și orbecăiește cu aceeași disperare în necunoscut ca și până acum.

Inspectoratul Școlar Județean Alba nu face altceva decât să respecte legislația în vigoare privind acordarea de anumite titluri unor unități de învățământ,numai dacă acestea ating în întregime o serie de indicatori de performanță prevăzuți de actele normative în domeniu.

Stimate domnule deputat,suntem convinși de supărarea dumneavoastră privind declasificarea unor unități de învățământ din județul nostru,dar înainte de a face acuzații exaltate, vă rugăm să faceți un exercițiu de memorie,nu foarte greu,dacă vă lasă conștiința și sigur veți observa că acesta este rezultatul unui lung șir de eșecuri educaționale,pe care partidul dumneavoastră, PNL,atunci îmbrăcat în altă haină,le-a administrat vreo zece ani cu o indolență sfidătoare la adresa poporului român.Iar acum,coaliția aflată la guvernare are complicata sarcină,cu un președinte ostil, de a scoate învățământul din prăpastia în care l-ați aruncat și abandonat, nu cu mult timp în urmă.

În final,poate meditați puțin la un îndemn biblic care zice asa de frumos:,,de ce vezi paiul din ochiul fratelui tău,iar bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?”

Birou de presă PSD ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea