Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Protestul de la Alba Iulia se mută, duminică, în fața Prefecturii Alba. Oamenii ies în stradă pentru o clasă politică fără corupți

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un nou protest antiguvernamental este anunțat, duminică la ora 18.00, în fața Prefecturii Alba din Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia. Oamenii ies în stradă pentru a cere o clasă politică fără corupți.  

Protestul este autorizat, iar internauții s-au mobilizat pe rețelele de socializare.

”Pericolul pe care il reprezintã atacul la statul de drept încã nu a dispãrut, OUG 13 pândește și așteaptã cu rãbdare în paginile monitorului oficial. Momentul în care OUG 14 va fi luatã la puricat de catre un parlament în care PSD + ALDE dețin o majoritate confortabilã. Presiunea strãzii, aparent, a slãbit dar fiecare om care a fost și este prezent la proteste, o întarește și aceastã presiune încã planeazã asupra guvernanților și parlamentarilor. Suntem în situația în care trebuie sã ne apãrãm în continuare valorile pentru care am ieșit în stradã în toate zilele precedente”, se arată în evenimentul creat pe rețeaua socială Facebook.

La Alba Iulia s-a protestat zece zile consecutive după adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale. Chiar dacă a fost abrogată, oamenii au rămas nemulțumiți, fiind dezamăgiți de actualul executiv și au cerut demisia.

Numărul participanților la protestul antiguvernamental de la Alba Iulia a scăzut într-o săptămână, de la peste 3.000, la circa 40, care au scandat, miercuri seara, în Parcul Unirii ”Jos Tăriceanu, Dragnea și Grindeanu”, iar apoi au plecat într-un marș pe străzile din oraș.

Joi a fost ultimul protest la care au participat circa 30 de persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea