Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

PROTEST, în această seară, la Alba Iulia, în zona Prefecturii. Demers al unor organizații civice în cazul crimelor de la Caracal

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

PROTEST, în această seară, la Alba Iulia, în zona Prefecturii. Demers al unor organizații civice în cazul crimelor de la Caracal.

„Nu există vreo cale, vreo metodă prin care ne putem feri, izola, apăra de idiocrația care s-a înstăpânit peste noi, cetățenii cinstiți, în țara noastră. Corupția ne ucide, oriunde și oricum ne-am ascunde.

Romania este țara în care o adolescentă de 15 ani cere de 3 ori ajutorul poliției și este omorâtă în timp ce poliția ascultă de pe stradă agonia ei, țara în care serviciul 112, <modernizat> de banda de corupți care usucă România, nu poate identifica locul unui apel, în condițiile în care chiar și o poză pe care o faci acum cu telefonul mobil are inclusă locația.

Credem că sunt câteva instituții care trebuie desființate și reconstruite de la zero, pe criterii de sănătate mintală, în primul rând, ca într-o țară nouă ce trebuie eliberată de un invadator nemilos.

Astfel, ne întâlnim astăzi, de la ora 19:30, în fața Prefecturii, pentru a cere tragerea la răspundere a TUTUROR celor care se fac vinovați de moartea celor două fete din Caracal. Ne vom îndrepta și înspre sediul IPJ Alba pentru a le atrage atenția asupra faptului că și poliția are partea ei de vină.”

Protestul este organizat de catre Alba Iulia Civică și #Rezist Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca Campionatul Național de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai, iar albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean a reușit să își apere cu succes titlul de campioană. După ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea