Rămâi conectat

Curier Județean

Propuneri ale oamenilor din Alba, transformate în legi: Ce prețuri au fost plafonate și cine va beneficia de măsuri

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Propuneri ale oamenilor din Alba, transformate în legi: Ce prețuri au fost plafonate și cine va beneficia de măsuri

Florin Roman, deputat din partea PNL Alba, a anunțat pe pagina personală de Facebook faptul că trei amendamente propuse au fost însușite de coaliție.

”Trei amendamente care mi-au fost propuse de oamenii din Alba, au devenit azi literă de lege, după ce au fost însușite de coaliție.

Vom plăti un preț plafonat la 1 leu pentru operatorii de apă, ceea ce înseamnă că prețul la consumatorul final nu crește. Propunerea transformată în amendament a venit din partea directorului APA CTTA, Ștefan Bârdan.

Un alt preț plafonat îl vor plăti parcurile industriale, dar și unitățile care își desfășoară activitatea în incinta lor. Propunerea a venit din partea directorului PIC Cugir, Emil Muntean.

Nu în ultimul rând, autoritățile locale, dar și tot ce funcționează în subordine, și aici mă refer la spitale, creșe, grădinițe, centre de vârstnici și copii, vor plăti un preț plafonat la electricitate. Propunerea a venit din partea primarului municipiului Sebes, Dorin Nistor.” a postat deputatul pe pagina personală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea