Proiectul privind trasnsportul ecologic din municipiul Aiud a ajuns la APM Alba. Decizia de încadrare poate fi consultată

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud, cu sediul în loc. Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, jud. Alba, titular al proiectului ”Studiu de Fezabilitate cu elemente specifice de DALI pentru obiectivul Transport ecologic în Municipiul Aiud”, propus a fi amplasat în municipiul Aiud și localitățile componente și aparținătoare, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Alba, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului *) – fără evaluarea impactului asupra mediului  pentru proiectul propus a fi amplasat în  municipiul Aiud și localitățile componente și aparținătoare.

Proiectul, decizia de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Alba, din Alba-Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, în zilele de luni – joi, între orele 8:00 – 16:00 și vineri între orele 8:00 – 14:00, precum şi la următoarea adresă de internet: apmab@anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile (calendaristice) de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 12.06.2018.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...