Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Proiect unic în fotbalul românesc: echiperii CSM Unirea Alba Iulia – acces la cursuri de dezvoltare personală și educație continuă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiect unic în fotbalul românesc: echipierii CSM Unirea Alba Iulia – acces la cursuri de dezvoltare personală și educație continuă

Primul proiect concretizat al noului team manager al divizionarei terțe CSM Unirea Alba Iulia, cugireanul Bogdan Petric, este unul unic în fotbalul românesc. Divizionara terță din Cetatea Marii Uniri a devenit singura echipă din țară care se preocupă de dezvoltarea personală și educația continuă a jucătorilor din lot.

Grație unei colaborări între Bogdan Petric și Lorand Soares Szasz (proprietarul platformei Upriserz, cea mai mare de educație online din România), s-a încheiat un parteneriat premium prin care timp de un an de zile fotbaliștii din lotul lui Alexandru Pelici au acces gratuit (fie online, fie prin aplicația platformei) la peste 130 de cursuri în format video, 135 de rezumate de cărți în format audio, peste 250 de interviuri cu mentori, antreprenori, milionari etc, și masterclass-uri pe diverse teme de mare interes.

Platforma este cea mai mare din Europa de Est, iar ideea noastră cred că e unică în România. Mai sunt sportivi și foști sportivi de performanță abonați la platformă, însă noi suntem prima echipă”, a spus Bogdan Petric.

Scopul sportului este să și educe, să pregătească oameni pentru adevărata viață, care începe după ce se încheie activitatea de sportiv. Cariera de fotbalist este una scurtă, iar acest proiect unic în fotbalul autohton e menit să-i ajute, să-i dezvolte. Educația are puterea să schimbe vieți și să aducă un viitor mai bun, mai plin de speranță”, a mai precizat Petric.

Practic vor fi 28 de persoane, 25 de jucători și 3 antrenori, care pot să se educe, să cunoască în aceste 12 luni domenii vitale precum educație financiară, inteligență emoțională, mindset etc., să se pregătească în timp pentru viața de dincolo de gazon.

O platformă de dezvoltare personală înseamnă foarte mult pentru noi, sportivii”, a comentat Alexandru Giurgiu.

Este o ocazie unică, este foarte interesant, avem foarte multe de învățat. Cred că ne va ajuta foarte mult atât în prezent, cât și în viitor”, a spus Mario Boldea.

Sursa foto și informații: CSM Unirea Alba Iulia

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea