Rămâi conectat

Curier Județean

Proiect româno-german la Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Miercuri, 8 decembrie, la ora 12.00, în sala festivă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia va avea loc lansarea proiectului Leonardo da Vinci „Plasament de lucru pentru îmbunătăţiri în formare în domeniul artă şi cultură europeană”, coordonat de prof. Mihaela Gornic. Totodată, va avea loc conferinţa cu tema „Noi orientări în arte plastice, arhitectură şi design”.
Părţile implicate în proiect sunt Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia şi organizaţia de primire Wisamar Bildungsgesellschaft mbH din Leipzig – Germania, a spus directorul liceului albaiulian, prof. Gligor Udrea.
Proiectul vizează realizarea unei formări profesionale de dimensiune europeană, întrucât combină media digitală şi internetul cu designul grafic, pentru a oferi un program interdisciplinar care să răspundă noilor cerinţe ale pieţii muncii, constituindu-se în acelaşi timp într-un răspuns al şcolii româneşti la această nevoie. Obiectivul principal este îmbunătăţirea competenţelor de tehnologia informaţiei şi comunicării, cu aplicabilitate în domeniul publicităţii, prin însuşirea tehnicilor moderne din acest domeniu. Mobilitatea se va face într-un flux de 3 săptămâni, în perioada 16 mai – 5 iunie 2011. Pe parcursul mobilităţii de formare se vor efectua stagii de câte o săptămână la cele 3 instituţii partenere specializate în tehnică I.T, arhitectură, proiectare, design grafic, publicitate din Leipzig – Germania. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea