Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Proiect MAMUT de peste 3,7 milioane de euro pentru reabilitarea energetică a 10 blocuri din Alba Iulia. Ce firmă a câștigat contractul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiect MAMUT de peste 3,7 milioane de euro pentru reabilitarea energetică a 10 blocuri din Alba Iulia. Ce firmă a câștigat contractul

336 de apartamente din 10 blocuri din municipiul Alba Iulia vor fi eficientizate energetic printr-o investiție de peste 3,7 milioane euro.

Am semnat astăzi contractul prin care, cu finanțare prin PNRR, în următoarele 14 luni, blocurile 28 și 13A de pe Bd. Transilvaniei, 11A și 11B de pe strada Vasile Goldiș, C1A de pe Bd. Republicii, C1B – C2 – C3, M1 și M2 de pe strada Gheorghe Șincai vor trece printr-un amplu proces de eficientizare energetică.

Citește și: Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP

La final, un număr de 336 apartamente, cu o suprafață construită desfășurată de 19.667 mp, vor beneficia de izolarea termică a faţadelor (atât partea opacă cât și cea vitrată), termoizolarea planșeului peste ultimul nivel, panouri fotovoltaice de producere a energiei electrice dar și de echiparea cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

De asemenea, vor fi realizate lucrări de intervenții la finisajele exterioare și repararea elementelor de construcţie ale faţadelor care prezintă potenţial pericol de desprindere şi/sau afectează funcţionalitatea clădirilor, vor fi refăcute finisajele interioare în zonele de intervenție, construite acoperișuri tip șarpantă și vor fi reparate trotuarele de protecție, în scopul eliminării infiltrațiilor la infrastructura blocurilor.

În urma desfășurării procedurilor legale, contractul a fost câștigat de asocierea Mivo Expert Construct SRL – Biroul de Proiectare Budrală SRL, valoarea totală fiind de 18.577.696 lei (inclusiv TVA). Din cele 14 luni, două luni sunt prevăzute pentru proiectare și 12 luni pentru execuție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea