PROIECT: Între 0,81 și 3,26 de lei pe zi, contribuția părinților pentru copiii care frecventează creşele din Alba Iulia, în anul 2018. Cine beneficiază de facilități

Consiliul Local Alba Iulia va aproba în ședința din 30 ianuarie costul mediu lunar de întreţinere pentru copiii care frecventează creşele din Municipiul Alba Iulia, în anul 2018 și valoarea contribuției pe care părinții micuților trebuie să o plătească.

Costul mediu lunar de întreţinere pentru copiii care frecventează creşele din Municipiul Alba Iulia, în anul 2018, a fost stabilit la valoarea de 342,09 lei/copil/lună.

Valoarea contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali ai căror copii beneficiază de serviciile creşelor din Municipiul Alba Iulia, în anul 2018, se stabileşte după cum urmează:

a) pentru părinţii /reprezentanţii legali care au un singur copil în familie şi au un venit mediu lunar brut cumulat peste 700 lei, cuantumul contribuţiei zilnice va fi de 3,26 lei/copil/zi;

b) pentru părinţii/reprezentanţii legali care au doi sau mai mulţi copii în familie şi au un venit mediu lunar brut cumulat peste 700 lei, cuantumul contribuţiei zilnice va fi de 1,63 lei/copil/zi;

c) pentru părinţii /reprezentanţii legali care au un singur copil în familie şi au un venit mediu lunar brut cumulat între 225- 699 lei, cuantumul contribuţiei zilnice va fi de 1,63 lei/copil/zi;

d) pentru părinţii/reprezentanţii legali care au doi sau mai mulţi copii în familie şi au un venit mediu lunar brut cumulat între 225- 699 lei, cuantumul contribuţiei zilnice va fi de 0,81 lei/copil/zi.

Diferenţa dintre cheltuielile totale si valoarea contribuţiei lunare de întreţinere va fi suportată din bugetul local pentru copiii înscrişi în creşele din Municipiul Alba Iulia.

De asemenea, Consiliul Local va suporta şi contribuţia părinţilor/reprezentanţilor legali care au în îngrijire copii înscrişi în creşe şi care sunt expuşi riscului de separare de familie şi au aprobate planuri de servicii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...