Rămâi conectat

Politică Administrație

Programul Eurodyssee – Încă un tânăr din județul Alba merge într-un stagiu plătit în Europa, Portugalia

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Daniel-Nicolae Burz, de 27 de ani, din comuna Cîlnic, este al doilea tânăr din județul Alba care va merge într-un stagiu profesional în străinătate prin intermediul programului Eurodyssee, derulat de Consiliul Județean Alba.

El a fost selectat de regiunea Madeira din Portugalia să desfășoare, în perioada      1 mai – 31 august, un stagiu pentru recondiționarea și întreținerea documentelor la Arhivele Regionale din Madeira. Daniel-Nicolae Burz vorbește limba engleză, este licențiat în Istorie-Arheologie și a participat a mai multe tabere arheologice și de restaurare.

Prezentare Eurodyssee la Alba Iulia (2)„Iată că, la puțin timp de la pornirea programului Eurodyssee și în județul Alba, încă un tânăr din județul nostru a fost selectat pentru un stagiu Eurodyssee. Cred că programul Eurodyssee este o oportunitate importantă pentru tinerii din județul Alba, mai ales pentru cei fără un loc de muncă, pentru că oferă oportunități egale pentru toți și o șansă către un viitor mai bun. Este o oportunitate de construire a carierei pentru tineri și mai ales o oportunitate de realizare a experienței profesionale pe care toți angajatorii o cer.” – a spus Florin Roman, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

Pe întreaga perioadă a stagiului, regiunea Madeira îi va acorda tânărului din județul Alba o bursă lunară în valoare de 500 de euro, pentru acoperirea cheltuielilor zilnice. El va beneficia și de un curs de o lună de limbă portugheză, precum și de o serie de activități sociale și culturale organizate pentru a-I permite să descopere cultura portugheză și specificul regiunii Madeira.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea