Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Programul „Euro 200” pentru elevi și studenți. Calendarul pentru cumpărarea de calculatoare subvenționate

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul „Euro 200” pentru elevi și studenți. Calendarul pentru cumpărarea de calculatoare subvenționate

În „Monitorul Oficial al României” nr. 329/10.04.2024 a fost publicat Ordinul nr. 4.138/03.04.2024 prin care Ministerul Educației a stabilit calendarul pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare pentru anul 2024. Potrivit documentului, elevii și studenții până la 26 de ani pot depune la unitatea de învățământ cererile completate și dosarele cu acte doveditoare până pe 20 mai, inclusiv.

Efectuarea anchetelor sociale și evaluarea cererilor de către comisiile din unitățile și instituțiile de învățământ împreună cu comisiile de anchetă social sunt programate până pe 7 iunie. Cererile vor fi centralizate de Comisia centrală prin intermediul portalului dedicate în zilele de 10–11 iunie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lista nominal a beneficiarilor aprobată prin ordin de ministru va fi afișată pe portalul Ministerului pe 20 iunie, iar la unitățile de învățământ, pe 25 iunie, eventualele contestații urmând să fie depuse între1 – 4 iulie. Rezultatele contestațiilor vor fi afișate la școli pe 12 iulie, după rezolvarea contestațiilor, iar afișarea pe portalul Ministerului Educației a listei finale a beneficiarilor, aprobată prin ordin de ministru, va avea loc pe 26 iulie.

Citește și: Ajutorul financiar pentru achiziția de calculatoare noi ar putea crește la 250 de euro

Achiziția bonurilor valorice de către Ministerul Educației și distribuirea către inspectoratele școlare/universități este programată între 9 – 23 august, acestea urmând să ajungă la beneficiary între 26 august – 6 septembrie.

Calculatoarele vor putea fi achiziționate în intervalul 2 septembrie–16 octombrie, beneficiarii vor depune copiile facturilor și proceselor-verbale de predare-primire între 20 august – 24 octombrie.

Comercianții vor depune spre decontare la comisia județeană, respectiv la comisiile din universități bonurile valorice, copiile facturilor și proceselor-verbale de predare-primire și se vor înregistra pe portalul dedicate între 21 august – 25 octombrie, urmând ca decontarea către operatorii economici să aibă loc între 26 august – 25 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște De Paşte, în satul Presaca Ampoiului, comuna Meteș, din judeţul Alba, copiii primesc a doua zi de Paște, o pomană dată în numele celor morţi şi a celor care nu au fost pomeniţi niciodată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea