Rămâi conectat

Curier Județean

Programele speciale TV de Revelion. Vezi care este oferta la televizor!

Publicat

în

Pentru că televizorul este principala sursă de entertainment pentru majoritatea românilor, mai ales în noaptea de Revelion, vă prezentăm mai jos programele speciale de Anul Nou ale principalelor posturi TV.

Trei doamne şi un Revelion –  TVR 1, de la 20.30

Andreea Marin, Ramona Bădescu şi Iuliana Tudor îşi împart spaţiul de emisie de la TVR 1, în noaptea dintre ani.

Electrica Furnizare Discount

Andreea Marin deschide programul de Revelion. Iuliana Tudor şi orchestra „Lăutarii” din Chişinău îşi primesc oaspeţii, care vin cu urări pentru telespectatori.  Momentele de folclor se vor îmbina, de-a lungul programului de Revelion de la TVR 1, cu secvențele dintr-un alt platou, unde gazdă este Ramona Bădescu. În jurul orei 2.00, Iuliana Tudor, dar şi Floarea şi Gheorghe, se alătură Ramonei Bădescu şi invitaţilor săi, pentru o „Sorcovă” inedită şi urări pentru telespectatori.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. Texte cu SMS-uri frumoase de Anul Nou

Magic Show, cu Andra şi Cătălin Măruţă – Pro TV, de la ora 21.45

Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Gina Pistol, Pacha Man, Daniel Max Dragomir sau cei trei MasterChefi sunt printre vedetele care se transformă în asistenţii unor cunoscuți magicieni şi fac tot posibilul să pună în evidenţă numărul prezentat. Mentalistul Cristian Gog, Vlad Grigorescu, finalistul de la “Românii au talent”, Lorenzo, magicianul care s-a ocupat de apariţiile spectaculoase ale Loredanei în ultimul său concert și Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România, sunt câțiva dintre cei care vor încerca sa-i impresioneze pe telespectatorii Pro TV.

Atmosfera va fi întreţinută de Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puya şi Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu.

Ca în anii precedenţi, Pro TV va transmite în direct focurile de artificii din momentul zero, din centrul Bucureştiului. Loredana, Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron şi concurenţii de la „Vocea României“ vor urca pe scenă pentru a le cânta curajoşilor ce înfruntă frigul, pentru a se bucura în mulţime. „Eu am deja o prietenie cu oamenii care se adună în Piaţa Revoluţiei şi nu concep să petrec altfel decât acolo“, spune Smiley. Pentru al 17 an consecutiv, George Vintilă va găzdui evenimentul tradiţional. „Publicul ne încălzeşte în fiecare an, venind în număr tot mai mare“, observă DJ-ul de la Pro FM.

 Revelionul Starurilor la Antena 1 – 21.45

Revelionul Antenei 1 începe de la ora 20.00 cu un program de divertisment susţinut de Nae şi Vasile, în memoria celui care a fost Nae Lăzărescu, urmat, de la ora 21.45, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru. La Revelionul găzduit de Dan Negru o mulţine de vedete vor trece prin transformări incredibile.

Una dintre cele mai spectaculoase deghizări va fi personajul Suleyman Magnificul, care vine la Revelion alături de Hurrem (întruchipată de Monica Davidescu). La Revelionul Starurilor se întrec două echipe, care vor trebui să recunoască personajele din spatele măştilor, după indiciile oferite de prezentatorul Dan Negru.

De la 2.30, petrecerea se mută în Hanul Mirelei. Mirela Boureanu – Vaida, prezentatoarea emisiunii Mireasă pentru fiul meu, va prelua ștafeta de la Dan Negru și va continua petrecerea cu Revelion la Hanul Mirelei, un program susținut de interpreţi de muzică populară.

Mondenii şi Killer Karaoke la PRIMA TV

De la 23.30 începe o Ediție specială a emisiunii Mondenii. De Revelion, Andreea Grămosteanu, Angel Popescu, Mirela Zeţa, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ au pregătit o ediţie specială a emisiunii “Mondenii”.

De la 00.30, Best of Killer Karaoke, emisiune prezentată de Ștefan Stan.

Tevelion cu Corina Chiriac, la National TV

Emisiunea va dura de la 20.15 la 03.45. Invitaţi: Angela Similea, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Gabriel Dorobanţu,  Marcel Pavel, Ovidiu Komornyk, Anastasia Lazariuc, Sofia Vicoveanca, Cornelia şi Lupu Rednic, Laura Lavric, Florica Zaha, Cornel Borza, Elena Gheorghe,  Alexandra Ungureanu şi Crush,  Mioara Velicu, Steliana Sima, Daniela Condurache, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Maria Cârneci, Petrică Mâţu Stoian, Anna Lesko, Mirabela Dauer, Silviu Biriş, Maria Buză, Marius Mihalache şi multi altii. Partea de umor este asigurată de: Maria Buză, Marius Rizea, Valentina Fătu, Nae Alexandru, Ana Donosa, Silviu Biriş şi Gabriel Dorobanţu.

TVR 2

Postul TVR 2 a ales pentru noaptea dintre ani un spectacol cu cele mai mari nume ale Teatrului de Revistă, trupe de dans și mari interpreți.

Printre aceștia se numără Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Cristina Stamate, Adriana Trandafir.

Celebrity Show cu Cove – Kanal D (22.00 – 02.30)

Cove a pregătit o ediţie specială a emisiunii de divertisment Celebrity Show în nopatea de Revelion. Liviu Vârciu şi Ana-Maria Barnovschi, Axinte, Andreea Bănică şi Wilmark, Roxana Nemeş şi Vali Vijelie, Cornelia şi Lupu Rednic, sunt doar câţiva dintre invitaţii săi.

Publicitate

Curier Județean

Vaccinarea anti-Covid a copiilor între 5 și 11 ani, la Sebeș: Cu ce ser se pot imuniza și unde se află centrul

Publicat

în

Vaccinarea anti-Covid a copiilor între 5 și 11 ani, la Sebeș: Cu ce ser se pot imuniza și unde se află centrul

Primăria Municipiului Sebeș anunță că, începând cu data de 26 ianuarie 2022, se derulează campania de vaccinare a copiilor din grupa de vârstă 5-11 ani, pentru limitarea pandemiei de Covid-19.

Campania de imunizare se desfășoară într-un spațiu special amenajat minorilor, în cadrul Centrului de vaccinare Sebeș, situat în cartierul Aleea Lac, nr. 12, la sediul Centrului de zi pentru persoane vârstnice Sebeș.

Electrica Furnizare Discount

Imunizarea minorilor are loc în prezența și cu acordul părintelui sau reprezentantului legal.

Copiii pot fi programați prin intermediul platformei naționale de programare sau prin prezentarea directă la sediul Centrului de vaccinare din Sebeș. Informații la numărul de telefon: 0712010366.

Serul utilizat este vaccinul Comirnaty produs de Pfizer BioNTech

Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| O viață cât un centenar: Veteranul Aurel Mureșan sărbătorit de autoritățile aiudene la împlinirea vârstei de 100 de ani

Publicat

în

FOTO| O viață cât un centenar: Veteranul Aurel Mureșan sărbătorit de autoritățile aiudene la împlinirea vârstei de 100 de ani

Aiudeanul Aurel Mureșan, a fost sărbătorit miercuri, 26 ianuarie, de către administrația locală, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani.

Aurel Mureșan este veteran de război, acesta luptând în Cel de-al Doilea Război Mondial, pe frontul de Est și a fost prizonier de război timp de doi ani și jumătate, fiind închis într-o mină.

„Astăzi i-am transmis un călduros „La mulți ani!” din partea întregii comunități aiudene, domnului Mureșan Aurel, care a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani!”, au transmis reprezentanții primăriei municipiului Aiud.

Electrica Furnizare Discount

Acesta face parte dintr-o familie longevivă, având încă trei frați cu vârste de peste 90 de ani, în viață.

Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Elevii din Teiuș și Petrești au aflat de la polițiști și specialiști în prevenirea traficului de persoane care sunt cele mai bune soluții pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor

Publicat

în

FOTO| Elevii din Teiuș și Petrești au aflat de la polițiști și specialiști în prevenirea traficului de persoane care sunt cele mai bune soluții pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor

În zilele de 25 și 26 ianuarie 2022, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu polițiștii Biroului Siguranță Școlară, polițiști de proximitate și specialiștii Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane au fost prezenți la Liceul Teoretic Teiuș și la Școala Gimnazială Petrești, unde au desfășurat activități de informare a elevilor, menite să le aducă un plus de siguranță.

Pe lângă subiectele legate de prevenirea violenței în mediul școlar, bullying/ cyberbullying sau a traficului de persoane și pornografiei infantile, a fost abordată tema privind prevenirea agresiunilor sexuale asupra minorilor, care este, de altfel, obiectivul campaniei care se derulează, la nivel național, intitulată ”Atingeri nedorite”.

Polițiștii le-au vorbit elevilor despre resursele pe care le au la dispoziție, atât pentru a se informa, cât şi pentru a primi consiliere specializată, faptul că pot suna, gratuit, la 116 111, linia europeană de asistenţă pentru copii, gestionată în România de Asociaţia Telefonul Copilului.

Electrica Furnizare Discount

Campania națională ”Atingeri nedorite” are ca și principal obiectiv creşterea nivelului de informare al copiilor, părinţilor și publicului larg asupra necesităţii implicării în prevenirea şi combaterea agresiunilor sexuale și încurajarea victimelor de a cere ajutor.

Materialele informative pentru copii includ conţinut elaborat de psihologii Asociației Telefonul Copilului, pe înţelesul lor, sub sloganul „Suntem rezultatul atingerilor trăite: Află cum te poți proteja de cele nedorite”. Acestora le este dedicată și o pagină web care arată cum se poate recunoaște un caz de agresiune sexuală, cu sfaturi de prevenire, explicații despre impactul psihologic asupra victimei și exemple de cazuri reale, consiliate de organizație (editate pentru respectarea anonimatului): https://www.116111.ro/AtingeriNedorite.

Codul Penal incriminează agresiunea sexuală în rândul infracțiunilor contra libertății și integrității sexuale, iar fapta ce are ca victimă un minor este pedepsită mai aspru.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare