Rămâi conectat

Curier Județean

Programele speciale TV de Revelion. Vezi care este oferta la televizor!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că televizorul este principala sursă de entertainment pentru majoritatea românilor, mai ales în noaptea de Revelion, vă prezentăm mai jos programele speciale de Anul Nou ale principalelor posturi TV.

Trei doamne şi un Revelion –  TVR 1, de la 20.30

Andreea Marin, Ramona Bădescu şi Iuliana Tudor îşi împart spaţiul de emisie de la TVR 1, în noaptea dintre ani.

Andreea Marin deschide programul de Revelion. Iuliana Tudor şi orchestra „Lăutarii” din Chişinău îşi primesc oaspeţii, care vin cu urări pentru telespectatori.  Momentele de folclor se vor îmbina, de-a lungul programului de Revelion de la TVR 1, cu secvențele dintr-un alt platou, unde gazdă este Ramona Bădescu. În jurul orei 2.00, Iuliana Tudor, dar şi Floarea şi Gheorghe, se alătură Ramonei Bădescu şi invitaţilor săi, pentru o „Sorcovă” inedită şi urări pentru telespectatori.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. Texte cu SMS-uri frumoase de Anul Nou

Magic Show, cu Andra şi Cătălin Măruţă – Pro TV, de la ora 21.45

Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Gina Pistol, Pacha Man, Daniel Max Dragomir sau cei trei MasterChefi sunt printre vedetele care se transformă în asistenţii unor cunoscuți magicieni şi fac tot posibilul să pună în evidenţă numărul prezentat. Mentalistul Cristian Gog, Vlad Grigorescu, finalistul de la “Românii au talent”, Lorenzo, magicianul care s-a ocupat de apariţiile spectaculoase ale Loredanei în ultimul său concert și Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România, sunt câțiva dintre cei care vor încerca sa-i impresioneze pe telespectatorii Pro TV.

Atmosfera va fi întreţinută de Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puya şi Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu.

Ca în anii precedenţi, Pro TV va transmite în direct focurile de artificii din momentul zero, din centrul Bucureştiului. Loredana, Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron şi concurenţii de la „Vocea României“ vor urca pe scenă pentru a le cânta curajoşilor ce înfruntă frigul, pentru a se bucura în mulţime. „Eu am deja o prietenie cu oamenii care se adună în Piaţa Revoluţiei şi nu concep să petrec altfel decât acolo“, spune Smiley. Pentru al 17 an consecutiv, George Vintilă va găzdui evenimentul tradiţional. „Publicul ne încălzeşte în fiecare an, venind în număr tot mai mare“, observă DJ-ul de la Pro FM.

 Revelionul Starurilor la Antena 1 – 21.45

Revelionul Antenei 1 începe de la ora 20.00 cu un program de divertisment susţinut de Nae şi Vasile, în memoria celui care a fost Nae Lăzărescu, urmat, de la ora 21.45, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru. La Revelionul găzduit de Dan Negru o mulţine de vedete vor trece prin transformări incredibile.

Una dintre cele mai spectaculoase deghizări va fi personajul Suleyman Magnificul, care vine la Revelion alături de Hurrem (întruchipată de Monica Davidescu). La Revelionul Starurilor se întrec două echipe, care vor trebui să recunoască personajele din spatele măştilor, după indiciile oferite de prezentatorul Dan Negru.

De la 2.30, petrecerea se mută în Hanul Mirelei. Mirela Boureanu – Vaida, prezentatoarea emisiunii Mireasă pentru fiul meu, va prelua ștafeta de la Dan Negru și va continua petrecerea cu Revelion la Hanul Mirelei, un program susținut de interpreţi de muzică populară.

Mondenii şi Killer Karaoke la PRIMA TV

De la 23.30 începe o Ediție specială a emisiunii Mondenii. De Revelion, Andreea Grămosteanu, Angel Popescu, Mirela Zeţa, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ au pregătit o ediţie specială a emisiunii “Mondenii”.

De la 00.30, Best of Killer Karaoke, emisiune prezentată de Ștefan Stan.

Tevelion cu Corina Chiriac, la National TV

Emisiunea va dura de la 20.15 la 03.45. Invitaţi: Angela Similea, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Gabriel Dorobanţu,  Marcel Pavel, Ovidiu Komornyk, Anastasia Lazariuc, Sofia Vicoveanca, Cornelia şi Lupu Rednic, Laura Lavric, Florica Zaha, Cornel Borza, Elena Gheorghe,  Alexandra Ungureanu şi Crush,  Mioara Velicu, Steliana Sima, Daniela Condurache, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Maria Cârneci, Petrică Mâţu Stoian, Anna Lesko, Mirabela Dauer, Silviu Biriş, Maria Buză, Marius Mihalache şi multi altii. Partea de umor este asigurată de: Maria Buză, Marius Rizea, Valentina Fătu, Nae Alexandru, Ana Donosa, Silviu Biriş şi Gabriel Dorobanţu.

TVR 2

Postul TVR 2 a ales pentru noaptea dintre ani un spectacol cu cele mai mari nume ale Teatrului de Revistă, trupe de dans și mari interpreți.

Printre aceștia se numără Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Cristina Stamate, Adriana Trandafir.

Celebrity Show cu Cove – Kanal D (22.00 – 02.30)

Cove a pregătit o ediţie specială a emisiunii de divertisment Celebrity Show în nopatea de Revelion. Liviu Vârciu şi Ana-Maria Barnovschi, Axinte, Andreea Bănică şi Wilmark, Roxana Nemeş şi Vali Vijelie, Cornelia şi Lupu Rednic, sunt doar câţiva dintre invitaţii săi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea