Rămâi conectat

Curier Județean

Program special de aprovizionare pentru magazinele situate pe străzi cu restricții de circulație din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Între proiectele de hotărâre supuse spre aprobare consilierilor locali din Alba Iulia, în ședința de joi, 25 februarie, se află și cel care prevede instituirea unui program special de aprovizionare pentru spațiile comerciale situate pe străzi cu restricții de circulație, din municipiu.

parcare centru Alba Iulia01Măsura va fi luată în urma solicitărilor depuse de mai mulți comercianți ale căror magazine se află în zone în care oprirea și staționarea autovehiculelor este interzisă.

Se propune ca aceste magazine să poată fi aprovizionate între orele 10.00 – 11.00 și 18.00 – 19.00.

Totodată, se va stabili și programul de aprovizionare a spaţiilor comerciale situate pe străzi fără restricţii de circulaţie – între orele 8.00 – 18.00, conform articolului 4 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de reşedinţă aflate pe raza municipiului Alba Iulia, aprobat prin HCL nr. 41/2010.

Autovehiculele care fac aprovizionarea spaţiilor comerciale în zonele cu restricţii de tonaj vor solicita Primăriei Municipiului Alba Iulia eliberarea Autorizaţiei speciale de transport, conform hotărârilor de consiliu local cu privire la stabilirea impozitelor şi taxelor locale.

Același Proiect de Hotărâre stabilește că în intervalul orar 18.00 – 8.00 se interzice parcarea pe străzi, în parcări publice sau pe alte terenuri aparţinând municipiului Alba Iulia a tuturor autovehiculelor, cu excepţia autoturismelor aparţinând persoanelor fizice şi autocarelor care pot folosi parcările amenajate ale hotelurilor.

”Parcarea autovehiculelor si autoturismelor aparţinând persoanelor juridice se face pe terenuri proprietate personala, parcări închiriate sau pe terenuri proprietatea societăţilor comerciale, disponibile în acest sens. Nerespectarea prevederilor articolelor 5 şi 6 constituie contravenţie şi se sancţionează, conform articolului 2 lit. “h” pct. 9 din HCL 368/2005 cu modificările şi completările ulterioare, de către Serviciul Politia Locală”, se mai arată în documentul administrativ citat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea