Rămâi conectat

Sport

Program modificat pentru Volei Alba Blaj în perspectiva debutului în Champions League | În Divizia A1, trei deplasări consecutive pentru echipa din “Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu patru victorii din tot atâtea meciuri în Divizia A1, maximum de puncte și un singur set pierdut, Volei Alba Blaj va avea în această lună două partide în grupele Champions League, nivel la care evoluează pentru a 4-a oară.

Astfel, formația condusă de Darko Zakoc va debuta în grupa D marți, 19 noiembrie, ora 20.00, în deplasarea din Franța, cu Nantes VF, vicecampioana Franței, contracandidata la locul secund în grupă. Singurul meci din Champions League al anului pe teren propriu este prevăzut miercuri, 27 noiembrie, la Tg. Mureș, ora 17.00, adversar fiind Imoco Conegliano – vicecampioana Europei și deținătoarea titlului în Italia.

Pentru a pregăti cât mai bine revenirea în cea mai importantă competiție dedicată cluburilor de pe “Bătrânul Continent”, programul echipei din “Mica Romă” în primul eșalon a suferit modificări.

Astfel deținătoarea eventului la nivel național va susține trei jocuri consecutive în deplasare, după cum urmează: *sâmbătă, 9 noiembrie, cu Rapid București, de la ora 13.00 (etapa a 6-a); *duminică, 17 noiembrie, cu FC Voluntari, la ora 11.00 (inversându-se ordinea jocurilor stabilite la tragerea la sorți) – etapa a 7-a; *duminică, 24 noiembrie, cu Dinamo București, derby-ul contând pentru etapa a 8-a.

Și după aceste trei confruntări, Volei Alba Blaj are în program condensat, în condițiile în care se va duela cu Știința Bacău (acasă, 30 noiembrie) și la Târgoviște (7 decembrie), tocmai pretendentele la locurile fruntașe, meciuri ce preced un alt joc european, cel de la Budapesta, din 19 decembrie, cu Vasas Óbuda, a treia întâlnire a anului în grupele Champions League.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea