Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 8 – 14 februarie 2019

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 8 -14 februarie 2019. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Alita: Battle Angel 3D / Alita: Îngerul războinic Avanpremiera

Regia: Robert Rodriguez

Cu: Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali

Gen Film: Actiune, Aventuri, Dragoste

Durată: 127 min

Rating: AP12

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.

Joi 21:10

 Happy Death Day 2U / Zi de naștere mortală 2 Avanpremiera

Regia: Christopher Landon

Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis, Phi Vu

Gen Film: Horror, Mister, Thriller

Durată: 107 min

Rating: N15

Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în „Zi de naştere mortală 2”, continuarea marelui succes de box-office din 2017. De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.

Joi 21:30

 Oh, Ramona! Avanpremiera

Regia: Cristina Jacob

Cu: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams

Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durată: 114 min

Rating: AP12

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.

Joi 20:40

 The Prodigy / Anomalie

Regia: Nicholas McCarthy

Cu: Taylor Schilling, Brittany Allen, Colm Feore, Jackson Robert Scott

Gen Film: Horror, Thriller

Durată: 97 min

Rating: N15

Sarah este o mamă al cărei fiu, Miles, dă semne îngrijorătoare că ar fi sub influența unei forțe malefice, supranaturale.

Temându-se pentru siguranța familiei sale, Sarah trebuie să-și înăbușe instinctul matern, care-i cere să-și protejeze fiul, în favoarea unui instinct de detectiv, ce ar putea să îi dezvăluie ce sau cine cauzează răul căruia Miles nu-i poate face față.

Sarah e obligată să caute răspunsurile în propriul ei trecut, trecând printr-o serie de aventuri terifiante, în care granița dintre realitate și percepție devine cu totul și cu totul difuză.

Vineri pana Miercuri 21:30

Joi 19:30

 Drunk Parents / Și bețivi și mincinoși

Regia: Fred Wolf

Cu: Alec Baldwin, Salma Hayek

Gen Film: Comedie

Durată: 101 min

Rating: AP12

Doi părinți alcoolici încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de cercul lor social, faptul că au dificultăți financiare, prin scheme pe cât de elaborate, pe atât de comice.

Vineri pana Miercuri 19:00; 21:10

Joi 19:00

 Mia and the White Lion / Mia și leul alb

Regia: Gilles de Maistre

Cu: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan

Gen Film: Aventuri, Drama, Familie

Durată: 102 min

Rating: AG

Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei.

Dublat: Vineri pana Miercuri 14:00

Joi 12:30

Subtitrat: Vineri pana Miercuri 20:50

Joi 18:40

 Serenity / Calmul dinaintea furtunii

Regia: Steven Knight

Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway

Gen Film: Drama, Thriller

Durată: 111 min

Rating: N15

Regizorul și scenaristul nominalizat la nominalizat la Oscar, Steven Knight (Locke, Eastern Promises, Redemption) și producătorul câștigător de Oscar, Greg Shapiro (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) spun povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

Vineri pana Miercuri 18:40

Joi 16:30

 Escape Room / Scapă, dacă poţi!

Regia: Adam Robitel

Cu: Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis

Gen Film: Actiune, Horror, Thriller

Durată: 105 min

Rating: N15

Escape Room / Scapă dacă poţi este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.

Vineri pana Miercuri 19:20

Joi 17:20

 How to Train Your Dragon: The Hidden World 3D  / Cum să-ți dresezi dragonul 3

Regia: Dean DeBlois

Cu: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Gerard Butler

Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 109 min

Rating: AG

Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.

Dublat: Vineri pana Miercuri 15:10

Joi 13:10

 A Dog’s Way Home / Drumul unui câine către casă

Regia: Charles Martin Smith

Cu: Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos

Gen Film: Aventuri, Familie

Durată: 101 min

Rating: AG

Numele ei este Bella și era o cățelușă fericită alături de familia ei. Până într-o zi când, o biată veveriță a schimbat totul, iar căţeluşa s-a trezit la 600 de kilometri de casă. Va reuși Bella să se întoarcă?

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00

Joi 14:30

Subtitrat: Vineri pana Miercuri 17:20

Joi 15:20

 Papillon

Regia: Michael Noer

Cu: Charlie Hunnam, Rami Malek

Gen Film: Crima, Drama, Mister, Thriller

Durată: 138 min

Rating: N15

Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând,condamant pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu instaritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.

Vineri pana Miercuri 16:00

 The Snow Queen: Mirrorlands 3D / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor

Regia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin

Cu:

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 92 min

Rating: AG

După ce Regele Haral aproape că şi-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţa. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe însăşi Crăiasa Zăpezii.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:20; 14:20

Joi 12:00

 Ralph Breaks the Internet 3D / Ralph rupe netu’

Regia: Phil Johnston, Rich Moore

Cu: Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie

Durată: 117 min

Rating: AG

Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:50

Joi 13:50

 Aquaman 3D

Regia: James Wan

Cu: Jason Momoa, Amber Heard

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF

Durată: 148 min

Rating: AP12

„Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”

Vineri pana Miercuri 16:15

Joi 16:10


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea