Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 28 iunie – 4 iulie 2019

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 iunie – 4 iulie 2019. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Spider-Man: Far From Home 3D / Omul-Păianjen: Departe de casă Avanpremiera

Regia: Jon Watts

Cu: Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, SF

Durată: 134 min

Rating: AP 12

În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.

Joi 18:15; 21:10

 Toy Story 4 3D / Povestea jucăriilor 4

Regia: John Lasseter, Josh Cooley

Cu: Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 105 min

Rating: AG

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.

Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 14:20

Subtitrat: Vineri pana Joi 16:30

 Toy Story 4 2D / Povestea jucăriilor 4

Regia: John Lasseter, Josh Cooley

Cu: Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 105 min

Rating: AG

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.

Dublat: Vineri pana Joi 12:40

 Long Shot/ N-ai șanse, frate!

Regia: Jonathan Levine

Cu: Charlize Theron, Seth Rogen

Gen Film: Comedie

Durată: 130 min

Rating: N 15

Fred Flarsky, un jurnalist șomer, încearcă să dea de urma bonei de care a fost îndrăgostit în copilărie, și care între timp a devenit una dintre cele mai puternice si inaccesibile femei de pe planetă.

Vineri pana Miercuri 19:00; 21:10

Joi 19:00

 Child’s Play/ Jucăria ucigașă

Regia: Lars Klevberg

Cu: Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry, Tim Matheson, David Lewis

Gen Film: Horror

Durată: 95 min

Rating: N15

O reimaginare contemporană a clasicului horror din 1988, CHILD’S PLAY spune povestea unei mame, Karen (Aubrey Plaza), care își crește singură fiul, Andy (Gabriel Bateman), și care îi dă acestuia în dar o păpușă Buddi, fără să-și dea seama de forțele sinistre care stau ascunse în această jucărie.

Vineri pana Joi 21:30

 Men in Black: International  3D / Bărbați în Negru Internațional

Regia: F. Gary Gray

Cu: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson

Gen Film: Aventuri, Comedie, SF

Durată: 120 min

Rating: AP 12

Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

Vineri pana Joi 15:50; 20:50

 A Dog’s Journey / Câinele, adevăratul meu prieten 2

Regia: Gail Mancuso

Cu: Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger, Kathryn Prescott

Gen Film: Aventuri, Familie

Durată: 114 min

Rating: AG

Bailey (Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la ferma ,,băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului său Ethan că o va găsi și proteja pe CJ cu orice preț.

Vineri pana Joi 16:50

 The Secret Life of Pets 2  3D / Singuri acasă 2

Regia: Chris Renaud

Cu: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 91 min

Rating: AG

SINGURI ACASĂ 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.

Dublat: Vineri pana Joi 14:00

 The Sun Is Also a Star / Şi Soarele e o stea

Regia: Ry Russo-Young

Cu: Gbenga Akinnagbe, Yara Shahidi, Charles Melton

Gen Film: Drama

Durată: 105 min

Rating: AG

Natasha crede în ştiinţă şi fapte. Nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 ore distanţă de deportare.

Daniel a fost mereu un fiu bun. Genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. N-a fost niciodată un poet. Sau un visător. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi aceea?

Vineri pana Joi 14:45

 Dark Phoenix  3D / X-Men: Dark Phoenix

Regia: Simon Kinberg

Cu: Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner

Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF

Durată: 118 min

Rating: AP 12

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

Vineri pana Joi 18:40

 Pokémon Detective Pikachu 3D / Pokémon Detectiv Pikachu

Regia: Rob Letterman

Cu: Ryan Reynolds

Gen Film: Animatie, Familie, Fantastic, Mister, SF

Durată: 136 min

Rating: AG

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

Dublat: Vineri pana Joi 12:15

Godzilla: King of the Monsters 3D / Godzilla II Regele Monștrilor

Regia: Michael Dougherty

Cu: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Lexi Rabe

Gen Film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, Horror, SF

Durată: 136 min

Rating: AP 12

O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters (2019) o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii?

Vineri pana Miercuri 18:15

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea